Sveučilište u Mostaru

Filozofski fakultet promovirao 13 magistara

Sci-Tech / Flash | 14. 12. 2016. u 12:26 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečana promocija magistara znanosti, magistara specijalista te dodjela Dekanove nagrade za akademsku 2015./2016. održana je danas u amfiteatru Vjekoslav Klaić Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Promovirano je šest magistara znanosti koji su magistrirali na poslijediplomskom znanstvenom studiju Jezici i kulture u kontaktu, četiri magistra specijalista odnosa s javnošću i tri magistra specijalista diplomacije i diplomatskog komuniciranja.

Osim ovoga, dodijeljene su i dekanove nagrade za najbolje studente. Svečanost je glazbenom izvedbom akademske himne Gaudeamus uveličala klapa Drača.

Nazočnima se obratila rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić naglasivši kako im današnja promocija predstavlja važnu etapu dosadašnjeg obrazovanja, zaželjevši puno uspjeha diplomatima.

''Vi studenti i magistri koji danas slavite uspjeh ponajbolje ste svjesni činjenice da će svatko ako nema postavljeni cilj ili ne zna kamo ide, najvjerojatnije završiti negdje gdje nije želio. Određivanje ciljeva zajedno sa smjernicama i uputama kako do njih doći vama su zasigurno pomogli koncentrirano raditi i realizirati ono što ste planirali'', rekao je dekan Filozofskog fakulteta dr. sc. Zoran Tomić u svome obraćanju.

Nakon čitanja izvješća od strane promotora za svoje kandidate magistre znanosti i magistre specijaliste, dekan Tomić je diplomantima uručio diplome.

Kopirati
Drag cursor here to close