Beta zatvorena verzija

Facebook at Work napokon stigao kao Workplace

Sci-Tech / Flash | 12. 10. 2016. u 16:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put smo čuli o verziji Facebook društvene mreže namijenjenoj poslovnim profesionalcima prije otprilike dvije godine. U 2015. godini kompanija je potvrdila da radi na novoj platformi i poručila da je njen naziv Facebook at Work.

Nova platforma je u fazi zatvorene bete već 20 mjeseci, ali je sada službeno pokrenuta. Međutim, kompanija je preimenovala Facebook at Work u - Workplace.

Workplace je sličan Facebooku kojeg svakodnevno koristi više od milijardu korisnika, jedino što su kod nove platforme odvojeni osobni i poslovni profili, piše Zimo.co.

Ovo korisnicima Facebooka omogućuje da dijele stvari s kolegama, budu dio grupe i rade puno drugih stvari bez bojazni da će osobni i poslovni profili biti pomiješani. Facebook je pokrenuo Workplace kao desktop i mobilnu aplikaciju zajedno sa vlastitim News Feedom.

Dodatne funkcije uključuju Live video, Reactions, Groups, Chat, video i pozivanje. Kako je Workplace namijenjen poslovnim korisnicima,

Facebook će ga naplaćivati. Workplace će se naplaćivati 3 dolara mjesečno po korisniku za prvih 1000 korisnika i dva dolara mjesečno za korisnike od 1000 do 10.000, a dolar za svakog korisnika preko tog broja.

Kopirati
Drag cursor here to close