Šaltaj petu

'Vozači kamiona' na Zapadnom Balkanu - Kad Euro Truck Simulator postane naša druga kuća

Ako ste već umorni od ljetne gužve na Bijači, sada imate priliku da se prepustite uživanju u vožnji kamiona i istražite ljepotu pejzaža u kasnojesenjem danu i na jugu Malostonskog zaljeva preko Pelješkog mosta
Sci-Tech / Flash | 16. 11. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da li ste ikada sanjali o vožnji jednog od najvećih vozila, kamiona, i doživljavanju uzbuđenja vožnje na dugim putevima? Ako jeste, imate sreće jer sada možete ostvariti svoje snove kroz nevjerojatnu igricu Euro Truck Simulator.

Simulator je nedavno postao još privlačniji za i ljubitelje vožnje na Balkanu, omogućavajući vozačima da pređu nevjerojatnih 300.000.000 kilometara dok isporučuju teret u ili iz bilo kojeg grada na ovom području i/ili voze do sjevernog mora.

Bosna i Hercegovina je zastupljena u ovom uzbudljivom virtualnom svijetu, a igrači će moći istraživati gradove poput Sarajeva, Tuzle, Mostara, Bihaća, Banja Luke i Zenice. Sada možete doživjeti čari vožnje kroz prepoznatljive lokacije ovog predivnog dijela svijeta direktno iz udobnosti svog doma.

 

Ako ste već umorni od ljetne gužve na Bijači, sada imate priliku da se prepustite uživanju u vožnji kamiona i istražite ljepotu pejzaža u kasnojesenjem danu i na jugu Malostonskog zaljeva preko Pelješkog mosta.

Simulator nudi realistično iskustvo vožnje, sa svim izazovima i zadacima koji čekaju vozače na putu.

Foto: Bljesak.info  / Euro Truck Simulator 2 - West Balkans

Budite spremni za izazove koji vas očekuju, bilo da vozite kroz gradske ulice s prometom ili se suočavate s zahtjevima isporuke tereta na udaljenim lokacijama.

Svaki grad ima svoj jedinstveni šarm, a vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu će vam pružiti priliku da istražite raznolikost krajolika, od planinskih cesta do urbanog okruženja.

Dakle, ako ste ljubitelj simulatora vožnje i sanjate o tome da zasjednete za upravljač kamiona, Euro Truck Simulator je prava igra za vas.

Cijena ekspanzije je 17.99 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close