Gradačac i Srebrenik

Eronet širi prodajnu mrežu

Sci-Tech / Flash | 03. 06. 2016. u 16:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prodajna mreža Eroneta postala je bogatija za još dva prodajna mjesta i to ona u Srebreniku („Belamionix“, Magistralni put b.b.) i Gradačcu („Belamionix“, Sarajevska b.b.).

Za ERONET-ove korisnike, to, konkretno, znači: sve ono za što su do jučer morali ići u Tuzlu ili Živinice, od sada je nadohvat ruke.

Na ova dva nova prodajna mjesta zainteresirani se mogu raspitati o supertarifama, kao i bogatoj ponudi mobilnih uređaja. Na raspolaganju korisnicima je i mogućnost prijenosa broja i još niz različitih pogodnosti.

Svečanosti otvaranja ERONET-ovih novih prodajnih mjesta u Srebreniku i Gradačcu, nazočio je i član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu  Tomislav Ruk koji je, između ostaloga, kazao: ''Eronet je tu radi vas, poštovani korisnici, i stoga, na ovaj način, šireći svoju prodajnu mrežu, otvaramo nova prodajna, a tako i nova radna mjesta. Cijenimo vašu lojalnost, stoga, i na ovaj način, želimo biti bliže vašim potrebama. U izravnoj komunikaciji s djelatnicima na našim prodajnim mjestima dobit ćete informaciju i objašnjenje o svemu što vas zanima – iz prve ruke. Vjerujemo kako će ERONET postati vaš prvi i glavni izbor. Obratite nam se s povjerenjem, posjetite naša nova prodajna mjesta i osobno se uvjerite zašto je, po pitanju kvalitete, što smo potvrdili i nedavno osvojenom Qudal medaljom na razini BiH, eronet najbolji telekom operater u BiH.''

Inače, u idućem se razdoblju, u sklopu inicijative bliže korisniku, može očekivati daljnje širenje Eronet-ove mreže u regiji, priopćeno je iz Eroneta.

Kopirati
Drag cursor here to close