Nova nada

Edukacija za stručnjake uključene u obrazovanje djece s teškoćama u razvoju

Sci-Tech / Flash | 22. 11. 2016. u 17:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada" Tomislavgrad u suradnji s Akademijom za razvojnu rehabilitaciju Zagreb, početkom iduće godine u Tomislavgradu organizira svjetski priznatu edukaciju iz Senzorne integracije prema Ayres u pedagogiji.

Svrha je edukacije odgojno-obrazovnim stručnjacima koji rade s djecom pružiti mogućnost stručnog usavršavanja i stjecanja certifikata za provođenje terapije senzorne integracije, priopćili su iz Centra "Nova nada".

Senzorna integracija prema Ayres u pedagogiji je stručno usavršavanje koje je namijenjeno stručnjacima uključenim u odgojno-obrazovne procese djece sa teškoćama u razvoju, kao i onima koji rade na području razvojne rehabilitacije.

Na stručnu edukaciju mogu se prijaviti logopedi, defektolozi svih usmjerenja, edukatori rehabilitatori, pedagozi, psiholozi, terapeuti, učitelji, socijalni radnici, te studenti završne godine navedenih struka.

Prijave su otvorene od 21. studenog do 18. prosinca, s tim da, kako kažu iz Centra, polaznici nakon položenog ispita dobivaju potvrdnice Akademije za razvojnu rehabilitaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close