Debatno natjecanje

Došlo je 5 do 12 mostarskim studentima: Otići iz BiH ili ostati u BiH

Ceremonija otvaranja debatnog natjecanja bit će upriličena u ponedjeljak, 6.11, s početkom u 10:00 u Sali za simulirano suđenje Pravnog fakulteta.
Sci-Tech / Flash | 03. 11. 2017. u 19:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Ilustracija / Završna debata se  odnosi na gorući problem: OTIĆI IZ BIH ILI OSTATI U BIH

Debatno natjecanje će se održati na Univerzitetu "Džemal Bijedić" u Mostaru, u prostorijama Pravnog fakulteta, u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. studenog.

''Naime, radi se o debatnom natjecanju koji organiziraju Unija studenata i Asocijacija studenata Pravnog fakulteta u suradnji sa Pravnim fakultetom, a koje će okupiti sve studente Univerziteta, ali i ogroman broj srednjoškolaca sa područja Grada Mostara, čime jasno dokazujemo naš predan rad na promoviranju Univerziteta "Džemal Bijedić" i svih organizacionih jedinica'', navodi se u priopćenju Unije studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" Mostar.

Ceremonija otvaranja debatnog natjecanja bit će upriličena u ponedjeljak, 6.11, s početkom u 10 sati u Dvorani za simulirano suđenje Pravnog fakulteta, na kojoj će biti prisutni rektor Univerziteta, te dekanica Pravnog fakulteta, kao i veliki broj studenata i srednjoškolaca.

Završna debata se  odnosi na gorući problem: OTIĆI IZ BIH ILI OSTATI U BIH. Ona će biti održana u 11:55 sati (simbolično 5 do 12).

Kopirati
Drag cursor here to close