Xerox

Digitalizacija umjesto printanja - novi trend uredskog poslovanja

Sci-Tech / Flash | 14. 11. 2016. u 14:05 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema istraživanju društva Xerox, više od 80 posto malih i srednjih poduzeća želi izbaciti papir iz postupka fakturiranja, podnošenja financijskih izvješća, upravljanja pravnim pitanjima i ljudskim potencijalima, te provođenja drugih postupaka koji oduzimaju dragocjeno vrijeme.

Mala i srednja poduzeća u SAD-u i zapadnoj Europi godišnje troše 40 milijardi dolara na uredsku opremu i povezane usluge printanja, rezultati su to istraživanja u kojem je sudjelovalo više od 1000 poduzeća u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj. Kako je povećanje produktivnosti glavni prioritet malih i srednjih poduzeća, istraživanjem se utvrdilo kako, u svrhu racionalizacije uredskog poslovanja, 8 od 10 ispitanih poduzeća, najavljuje promjenu tijekom 2017. godine.

Budući da je tek svaki peti ispitanik svjestan da tržište nudi rješenja bez papira, u sklopu pripreme za digitalizaciju papirnatih postupaka, većina malih i srednjih poduzeća obratit će se stručnjacima kako bi dobili savjete, kojima je cilj automatizacija postupaka te smanjenje troškova printanja, navode iz Xeroxa.

Kopirati
Drag cursor here to close