Idealna prilika

Debatni klub Sveučilišta u Mostaru poziva zainteresirane na upis

Sci-Tech / Flash | 19. 01. 2014. u 12:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Debatni klub Sveučilišta u Mostaru djeluje od 2006. godine, te je prvi i jedini debatni klub u BiH koji uz aktivan rad na mjesečnoj razini, organizira i međunarodni turnir na engleskom jeziku.

Kao glavni cilj kluba, nametnulo se razvijanje budućeg intelektualnog kadra, govorničkih sposobnosti, argumentacije i kritičkog mišljenja, koje će biti potrebno svakom studentu prilikom zapošljavanja.

''A ako se uz učenje želite i zabaviti, putovati i upoznati nove ljude, onda je Debatni klub Sveučilišta u Mostaru savršena prilika za vas!'', pozivaju iz Debatnog kluba u svom priopćenju.

Kroz sastanke i seminare kluba, mladi debitanti imaju priliku pobliže se upoznati s pravilima debate, raspravljati o nekim od vodećih svjetskih problema, vježbati argumentirano govorništvo, ali i engleski jezik, te se tako pripremati za sudjelovanje na debatnim turnirima na engleskom jeziku diljem svijeta.

''Naš klub već je sudjelovao na turnirima u Beču, Budimpešti, Beogradu, Splitu, Zagrebu,ali i bio dio europskog prvenstva u debati prošle godine. Ove godine naš najveći izazov predstavlja Svjetsko debatno natjecanje koje će se ove godine održati na Tajlandu!'', stoji u priopćenju.

Svi koji su zainteresirani za prijavu, mogu to učiniti putem formulara ili se pojavite na sastanku Debatnog kluba Sveučilišta u Mostaru u četvrtak, 23. siječnja u 14 sati na Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru!

Kopirati
Drag cursor here to close