Apriori BiH

Content marketing - Kako sadržajem privući kupca

Sci-Tech / Flash | 24. 02. 2016. u 11:10 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Content marketing – Kako sadržajem privući kupca' tema je seminara koji organizira agencija AprioriBiH, u suradnji s predavačem Ilijom Brajkovićem, partnerom iz agencije Akcija.

Content marketing je najnoviji trend u ostavljanju dojma, povezivanju s korisnicima, stvaranju imidža, koji za rezultat daju poboljšanje poslovanja. Riječ je o kvalitetnom i besplatnom sadržaju koji prezentiramo potencijalnim kupcima, te im na nenametljiv način usput prodajemo proizvod ili uslugu. Cilj je kroz kvalitetne tekstove blogova o vašim proizvodima/ uslugama, case studyje, infografike, webinare ili video uratke kupcima prezentirati ono što oni žele čuti i vidjeti.

Dosadašnji način „guranja“ reklama je postao dosadan i kupci sve više smišljaju način kako izbjeći takvo što (sve više nas ima aktivirane pop-up blokere). Sve je važnije originalnim i autentičnim sadržajem privući kupca ili mu prezentirati novi proizvod ili uslugu. Ljudi često kupuju „kad su u problemu“, kad se pokvari bojler, idu na internet, istraže pozitivne i negativne strane, pročitaju iskustva korisnika (i ovo spada u content marketing) i odluče se na kupovinu. Ukoliko se bavite prodajom bojlera i na vašoj stranici imate detaljno opisane pojedine modele, karakteristike i detalje, vrlo vjerojatno će to biti vaš novi kupac.

Zadovoljni kupci pričaju s drugima, a kad nisu zadovoljni pričaju još više. Content marketing priziva i osvaja kupca sadržajem koji mora biti tačan i koristan, promovirati iste vrijednosti, te biti povezan s istim ciljevima kao firma.

»Content marketing – Kako sadržajem privući kupca« tema je seminara koji organizira agencija AprioriBiH, u suradnji s predavačem Ilijom Brajkovićem, partnerom iz agencije Akcija.

Više detalja o programu seminara i načinu prijave možete vidjeti OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close