Programska shema

City Televizija u ponudi kablovskog operatera Telemach

Sci-Tech / Flash | 01. 12. 2015. u 08:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

City televizija, medijska alternativa gledateljima koji žele u pravo vrijeme biti obaviješteni o svim sportskim događajima u državi, ali i ostalim aktualnostima u Mostaru i Hercegovini, nakon Moje tv i Home TV-a , od četvrtka je i u ponudi Telemacha.

Programsku shemu City Televizije čine sportske utakmice, odigrane na domaćim terenima u Bosni i Hercegovini. Emitiraju se utakmice iz svih sportskih disciplina, a pored utakmica, tu je i nekoliko sportskih emisija.

Kroz kratku formu emisija Klub, predstavlja sportske klubove iz Hercegovačko- neretvanske županije. O klubovima u emisiji govore sportski treneri, kao i članovi i profesionalni sportaši.

Kroz emisiju Klub City Televizije, sportske ekipe iz Hercegovine imaju priliku javnosti prezentirati svoj rad i podijeliti sa gledateljima uspjehe sa sportskih takmičenja. Emisija je na programu ponedjeljkom i petkom od 17 sati.

U Pregledu kola BH Telecom Premijer lige BiH / Prve lige Federacije, ljubitelji nogometa, a pogotovo onog sa domaćih sportskih terena imaju priliku uživati u susretima timova iz Premijer lige BiH. Sve utakmice iz ovog sportskog natjecanja neposredno poslije odigravanja emitiraju se na City Televiziji, tako da gledatelji na ovom televizijskom kanalu mogu ispratiti cijeli tok i sportsko nadmetanje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Također, sportske minute programske sheme City Televizije rezervirane su i za pregled kola Prve lige Federacije BiH. Uvijek uzbudljivo natjecanje za ulazak u Premijer ligu među talentiranim nogometašima velika je poslastica za sve gledatelje.

U emisiji Rondo, koju ova televizija emitira petkom u 20 sati, voditelji razgovaraju sa sportskim legendama regije.

Također, u okviru sportskog programa City Televizije svakim radnim danom od 19:15 sati emitira se i emisija o automobilizmu SHIFT.

Za ljubitelje aerobika, zumbe i fitnessa, tu je emisija Fitness s Anom. Emisija je kratkog formata od nekoliko minuta. Fitness instruktorica Ana Bavrka zajedno sa svojim timom, gledateljima demonstrira brojne vježbe za oblikovanje tijela i educira gledatelje o zdravom načinu života.

Emisija je na programu svakim radnim danom u tri dnevna termina, u 10:10; 17:40 i od 19 sati i 50 minuta.

Osim sportskih, u programu City televizije se emitiraju i brojni drugi sadržaji. Svakog radnog dana u terminu od 18 do 19 sati emisija Ritam dana gledateljima nudi pregršt aktualnih i zanimljivih informacija iz Mostara i Hercegovine. U ovoj informativno-zabavnoj emisiji uživo imate priliku osjetiti ritam dana.

Svakim radnim danom u terminima od 11 i 16 sati , City TV emitira kratke, petominutne Vijesti City televizije.

Urednica Julija Gubeljić svakog četvrtka u 20 sati u emisiji Otvoreno o... , razgovara s osobama iz političkog, kulturnog, vjerskog i javnog života Mostara i Hercegovine.

City televizija nudi i niz edukativnih sadržaja. U emisiji o zdravlju ''City doktor'' s liječnicima specijalistima se razgovara o oboljenjima današnjice, uzrocima, simptomima, ali i načinima prevencije. City doktor je na programu ponedjeljkom u 20 sati, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close