Osnivačica konzultantske kuće PUSH

Cate Murden na Spark.me konferenciji

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori.
Sci-Tech / Flash | 27. 03. 2019. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cate Murden, osnivačica PUSH, konzultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja i koja s klijentima kao što su Google, Facebook, Twitter, Yahoo, Saatchi & Saatchi, Havas, IMG, HSBC, Sainsbury’s i Vice radi na kreiranju produktivnijih i zdravijih radnih okruženja, govorit će na konferenciji Spark.me, najavio je Organizacijski tim jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi. Spark.me će se održati 25. i 26. svibnja, po prvi put u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu.

Foto:PR / Cate Murden na Spark.me konferenciji

Murdenova se, nakon uzbudljive karijere u medijskoj industriji koja je trajala skoro dvije decenije, uzdigla do pozicije direktorice za partnerstva u jednoj od najvećih i najuspješnijih medijskih agencija u Londonu. Međutim, ovako zahtjevna karijera je uzela danak i Murdenova je, zbog akumuliranog stresa, bila primorana napustiti posao. Uspjela je prebroditi izazovan period koji je bio pred njom, a onda je svoje osobno iskustvo pretočila u biznis i osnovala konzultantsku kuću PUSH, kako bi pomogla organizacijama da pomognu svojim zaposlenim da bolje planiraju svoje vrijeme i izađu na kraj s izazovnim i stresnim poslovnim zadacima.

Murdenova smatra da organizacije u kojima radimo mogu ujedno biti i uzrok i rešenje ovakvih problema. Stoga, njena misija je da pomogne zaposlenima, timovima i organizacijama da rade bolje – da obavljaju posao uz manje stresa, manji osjećaj preopterećenosti, manje nepotrebnih troškova, i u krajnjem, više profita. Koristeći kombinaciju kvalitativnih i kvantitativnih istraživačkih moda, PUSH nastoji razumijeti način na koji kompanije funkcionaru i urediti sustav tako što će za krajnji cilj imati rasterećenije i zadovoljnije zaposlene s jedne strane, i veću produktivnost i dobit s druge.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika - u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentica, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava nam približiti svijet budućnosti) i Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija). U idućem razdoblju će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 mogu se kupiti na službenom sajtu . Cijena karte je 300 eura, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200 eura do 14. travnja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 eura.

Foto:PR / Cate Murden na Spark.me konferenciji

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. svibnja), startup natjecanjima (25-26. svibnja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u tijekom oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. svibnja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. organizira konferenciju jednom godišnje.

Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt s više od 580 sudionika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startupove i ljude željne znanja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close