Obuka studenata

BizIDEA Competition 2015 u Mostaru: U polufinalu čak 33 tima

Sci-Tech / Flash | 21. 01. 2015. u 10:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BizIDEA Competition 2015 privukao je veliki broj prijavljenih timova i zanimljivih poslovnih ideja, čak preko 60. Nakon evoluacije komisija je odabrala ukupno 33 tima koja su ušla u polufinalni krug gdje ih očekuje trodnevna obuka, od 19.-21. siječnja 2015. u Intera Tehnološkom Parku. Obuka obuhvaća ključne teme za start-up poduzeća, kao što su poslovni plan, koraci osnivanja poduzeća i ostale važne teme.

Ovo natjecanje ima za cilj potaknuti poduzetnički duh mladih, a uključeni su studenti Univerziteta Džemal Bijedić te Sveučilišta u Mostaru. Od 33 polufinalna tima, njih 22 su sa Sveučilišta, a 11 sa Univerziteta.

U sljedeći, finalni krug, ulazi 12 timova koji će pred stručnom komisijom prezentirati svoje poslovne planove, nakon čega će biti proglašeni pobjednici.

Partneri ovog natjecanja, uz INTERA Tehnološki Park su i Federalno Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, Univerzitet Džemal Bijedić i Sveučilište u Mostaru.

BizIDEA Competition 2015 je podržano od strane Norveškog ministarstva vanjskih poslova kroz projekt kojeg implementira Athene Prosjektledelse AS i Njemačka razvojna agencija GIZ.

INTERA Tehnološki Park zahvaljuje svim prijavljnim timovima, a polufinalistima puno želi uspjeha i strpljenja u pisanju i realizaciji poslovnih planova, priopćila je INTERA. 

Kopirati
Drag cursor here to close