Uštedite

Apple prodaje rabljene iPhone

Iz Applea ističu da su svi rabljeni iPhonei detaljno ispitani, testirani i očišćeni te da su im zamijenjene baterije i kućišta
Sci-Tech / Flash | 01. 02. 2018. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple je od 1. veljače u ponudu na svojoj online trgovini, prvi put u SAD-u, dodao rabljene modele iPhone 7 i iPhone 7 plus.

iPhone 7 je dostupan u tri verzije, a onaj od 32GB interne memorije košta 499 dolara, model od 128GB košta 589 dolara, a onaj od 256GB 679 dolara što je razlika od 10 posto u odnosu na trenutačne cijene nove ''sedmice''. Također, dostupni su u pet standardnih boja: crna mat (Black), crna sjajna (Jet Black), srebrna (Silver), zlatna (Gold) i zlatno-roza (Gold Rose).

Rabljeni iPhone 7 Plus dostupan je u dvije verzije, točnije model od 32GB platit ćete 599 dolara, a onaj od 128GB 689 dolara što je također razlika od 10 posto od trenutačnih cijena novog uređaja. Dostupan je u tri boje: crna (Black), zlatna (Gold) i zlatno-roza (Rose Gold).

Iz Applea ističu da su svi rabljeni iPhonei detaljno ispitani, testirani i očišćeni te da su prepakirani u nove bijele kutije sa svim dodacima i uputstvima za korištenje uređaja. Apple je u rabljene iPhone modele stavio nove baterije i zamijenio aluminijsko kućište pa je skoro nemoguće razlikovati novi od rabljenog.

Rabljeni iPhone 7 i iPhone 7 Plus imaju jednogodišnje jamstvo koje počinje ''teći'' od datuma isporuke uređaja kupcu. Ono se može produžiti do dvije godine od prvotne kupnje preko AppleCare +, a za to ćete morati izdvojiti 129 dolara za iPhone 7 odnosno 149 dolara za iPhone 7 Plus u SAD-u.

Sve u svemu, kupci mogu uštedjeti između 50 i 80 dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close