Akcija u BiH

Anonimusi objavili rat teroristima u BiH: Više nikom nećete nauditi

Sci-Tech / Flash | 20. 11. 2015. u 08:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hakerska grupa Anonimusi objavila je novi video snimak u kojem objaljuju rat svim teroristima u BiH i poručuju im da više nikome neće nauditi.

"Zdravo, mi smo Anonymousi. Kao što znate, naša braća su proglasila rat protiv Islamske države u Francuskoj prije pet dana. Sada idemo u Bosnu i Hercegovinu. Čuli smo da se dogodio teroristički napad i sad idemo i protiv mudžahida i svih grupa koje podržavaju ISIL", riječi su ovo koje je u novom videu objavila hakerska grupa Anonymus, najavivši Operaciju Bosna i Hercegovina: #OpBH, prenose Nezavisne novine.

"Vaše ime, mudžahedin, prevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici. Svaki website koji pronađemo i uočimo da ima bilo kakve veze sa ISIL-om bit će srušen. Naši cyber napadi bit će mnogo jači nego bilo kada prije. I sada, ne proglašavamo rat samo protiv IS-a, sad smo proglasili rat protiv svih terorista koji se okupljaju u našem društvu", poručili su Anoynmousi i dodali:

"Mi ćemo vas zaustaviti jer smo jači od vas. Više nećete nauditi nikom postavljajući nešto po internetu, a što ima bilo kakve veze sa ISIL-om. Sve informacije o vama bit će objavljene javno. Mi smo legija, mi ne opraštamo, mi ne zaboravljamo. Očekujte nas", zaključili su u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close