Big Picture

AIESEC Mostar Vas poziva na Big Picture

Sci-Tech / Flash | 08. 10. 2012. u 06:25 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AIESEC, najveća studentska organizacija na svijetu, u novoj akademskoj godini nudi mogućnost studentima da postanu članovi organizacije čiji alumniji su veliki svjetski lideri.

Ove godine, AIESEC Mostar je u sastavu novog upravnog odbora na čelu sa Markom Džidićem (predsjednikom), sa potpredsjednicima: Goran Livančić za odnose sa firmama, Ana Vučić zadužena za ljudske resurse, Darko Zadro za financije, Bojan Brajković za odlazne razmjene, Renato Ivanković za dolazne razmjene i Elma Oručević za Komunikacije i PR.

Članovi AIESEC-a imaju mogućnost da razviju liderske sposobnosti, steknu praktična iskustva, stvore osobnu globalnu mrežu, obogate svoj CV, rade stručne ili razvojne prakse u inozemstvu....

AIESEC Mostar Vas poziva na Big Picture u sklopu jesenjeg novačenja, jedan od najznačajnijih projekata u AIESEC-u, čiji je osnovni cilj upoznavanje studenata sa radom AIESEC-a u svrhu njihovog učlanjivanja.

Projekt će biti implementiran na Sveučilištu u Mostaru, 11.10. 2012 u 13:30, amfiteatar Ekonomskog fakulteta i na Univerzitetu “Džemal Bijedić“ 12.10. 2012.u 14: 30 u amfiteatru Ekonomskog fakulteta.

Za dodatna pitanja javite se mailom na [email protected]

Postanite AIESECer, postanite promjena koju želite da vidite!

Kopirati
Drag cursor here to close