I nek nam rodi žito!

Besplatno preuzmite Farming Simulator 19

Epic Games je odlučio od 30.1.2020 do 6.2.2020 omogućiti svima koji imaju njihov launcher na računalima da u svoju kolekciju besplatno nadodaju Farming Simulator 19, a on će u kolekciji i ostati.
Sci-Tech / Flash | 30. 01. 2020. u 09:00 Bljesak.info
Farming Simulator 19

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste ljubitelj poljoprivredne mašinerije ili si pak tražite nešto što će vas nakratko odmoriti i opustiti, onda je gotovo nemoguće da niste čuli za Farming Simulator igre. Kao i većina ostalih simulator igara, Farming Simulator pokušava replicirati život na farmi i svakodnevne poslove koje farmeri (uglavnom oni imućniji) obavljaju dok pokušavaju voditi uspješan posao.

Farming Simulator je (ako ne zbog memeova onda…) zbog svojih terapeutskih sposobnosti i opuštajućeg gameplaya postao jedan od najpopularnijih simulatora, a od danas ga možete dobiti besplatno!

Epic Games sa svojim Epic Games Launcherom je do sada podijelio gotovo 50 besplatnih igara od kojih je dobar dio vrhunske kvalitete. Epic Games je odlučio od 30.1.2020 do 6.2.2020 omogućiti svima koji imaju njihov launcher na računalima da u svoju kolekciju besplatno nadodaju Farming Simulator 19, a on će u kolekciji i ostati.

Farming Simulator 19 se otključava za "kupovinu" (jer je besplatan) od danas popodne (tamo iza 5-6 popodne), a pokupiti ga možete u narednih tjedan dana.

Farming Simulator 19 se mora pohvaliti time da odlično radi i na starijim računalima jer su grafičke opcije poprilično šarolike. piše Bajtbox. Za one snažnije mašine, FS 19 može izgledati i poprilično impresivno za jednu simulatorsku igru, a mi ionako znamo da je vama samo bitno to da postoje i besplatni modovi za igru, među kojima je i onaj što nadodaje cijeli niz IMT proizvoda među kojima je legendarni IMT539.

Kopirati
Drag cursor here to close