Nepoznati počinitelji

Demolirana trgovina u Donjoj mahali

Vijesti / Crna Kronika | 27. 12. 2014. u 19:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom noći sa petka na subotu u mostarskom naselju Donja mahala dogodio se incident u kojemu su sudjelovale, za sada, nepoznate osobe.

Naime, oko 3 sata ujutro nepoznate osobe su kamenicama gađale poslovnicu Amko marketa, te su istu trgovinu na taj način demolirali. Prema riječima stanara obližnjih kuća, oko 3 sata začulo se nekoliko glasova, te prasak nekoliko stakala.

Odmah potom je pozvana policija koji su tijekom subotnjeg jutra uradili očevid. Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, polupana su gotovo sva stakla na ovom poslovnom objektu.

Neslužbeno saznajemo da nije ništa otuđeno, osim što je pričinjena materijalna šteta i prouzročena uznemirenost stanovnika. Objekt je 'napadnut' kamenicama veličine rukometne lopte.

Neslužbeno saznajemo da je osim razbijanja ovog objekta, provaljeno u još jedan objekt odakle je otuđen radni stroj. Također, provaljeno je u jedan stambeni objekt u naselju Luka, ali nije ništa otuđeno, a sve se zbilo u noći oko 3 sata ujutro što je unijelo dodatni strah kod stanovništva.

Policijski službenici u svim slučajevima su uradili očevid, iz kamenovane trgovine su izuzeti određeni tragovi, te se poduzimaju dalje mjere kako bi se počinitelji pronašli.

Kopirati
Drag cursor here to close