Drama u Zadru

Bivši suprug upucao 10-mjesečno dijete i 49-godišnjaka

Vijesti / Crna Kronika | 23. 12. 2014. u 23:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici 22 u Zadru.

Oko 11 sati policija je pozvana na teren, a nakon što su stigli na prijavljeno mjesto događaja zatekli su dijete i muškarca s teškim ozljedama. Dijete su odmah službenim vozilom prevezli u zadarsku bolnicu kako bi ga što prije doveli do liječnika, a muškarac je dobio hitnu medicinsku pomoć, te je odvezen bolničkim vozilom.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom koji je, po zasad neslužbenim informacijama, bivši suprug žene koja je majka ozlijeđenog djeteta. On je u obiteljskom dvorištu bivše supruge ustrijelio njezina 49-godišnjeg partnera i desetomjesečno dojenče.
Liječnički tim odlučio je prevesti dijete s ranom u glavi u Klaićevu bolnicu u Zagrebu na tešku i hitnu operaciju. Zadarski liječnici bore se za život njegova oca s prostrijelnim ranama prsnoga koša i glave.

"Dijete je oko 14 sati upućeno na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu i trenutačno je stabilno iako je ozljeda teška i za život opasna, ali su prognoze dobre. No, otac je u mnogo težem stanju zbog teške prostrijelne rane glave, te više rana prsnoga koša. Liječnici se bore za njegov život", rekao je zamjenik sanacijske ravnateljice zadarske Opće bolnice dr. Robert Karl, prenio je Index.

Kopirati
Drag cursor here to close