Dobre vibracije

'Happy' pokrenuo i Mostar

Lifestyle / Flash | 14. 03. 2014. u 18:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zarazni ritam Pharrellovog globalnog mehgahita i prvog 24-satnog spota u kojem ljudi plešu na ulicama, kopiralo je gotovo 400 gradova diljem svijeta i pokazalo da sreća ne poznaje granice.

Trenutno najradosnija pjesma koja je razigrala svijet dobila je videopodršku i u gradu na Neretvi.

Velik broj Mostaraca odazvao se pozivu iStudija, Bljeska i Mepas Malla te su se u petak pridružili snimanju spota 'Happy' i širenju obilja pozitivne energije i radosti.

Ranije je najavljivano iz iStudija kako je cilj ove akcije da  se potakne svijest o važnosti sreće koja nam nedostaje u teškim, stresnim i užurbanim životnim prilikama, kojima smo svakodnevno izloženi.

''Svi smo se danas zajedno veselili i podijelili puno pozitivne energije. Najviše radosti je došlo od najmlađih, svi smo se ujedinili i dali jednaku energiju. Plesali smo, smijali se. Malo smo se i umorili, ali uz ovako pozitivnu pjesmu to je bilo i neprimijetno'', rekla je za Bljesak.info Željka Bošnjak trenerica iz PK B-Dance.

Ideja je temeljena na sve većoj popularnosti spota pjesme "Happy" Pharrella Williamsa i snimanju sličnih varijacija diljem svijeta. Po uzoru na svjetske metropole, građani Mostara prvi su se u Bosni i Hercegovini priključiti ovoj akciji.

Spot se snimao ispred Mepas Malla, a u događaju su pored slučajnih prolaznika sudjelovali i BaZZa Lounge Par, pub Beer_ti&ja, članice udruge Novi Pogled, te plesni klubovi: ŠPK Zrinjski, B-Dance, Mo-Stars, ŠPK Romantik, PS Flash, PC ProDance i ŠPK Erigo.

Kopirati
Drag cursor here to close