Mudro

Opet domišljata pamet i parkiranje u Mostaru

Vijesti / Politika | 03. 02. 2015. u 11:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prometna nekultura u Mostaru nebrojeno puta ponovljena priča, koja možda puževim korakom ide prema kulturi, postoje situacije o kojima se mora i treba pisati i pisati.

Naime, parkiranje, nedovoljno jasno i nedovoljno uređeno u Mostaru, još uvijek je bolna točka i za vozače, ali i za one koji su odluku, (ne)spretno donijeli.

Dok se s jedne strane tumači kako je potrebno plaćati parking, kako će uslijediti kazne za neplaćanje parkiranja na označenim površinama, upravo se iza institucije koja je glavna u donošenju odluka u Gradu, može vidjeti prava slika u kojem smjeru ide ta kultura.

 

Naime, kako se može vidjeti, automobili su parkirani, umjesto na označenom prostoru koji se plaća (!), na zelenoj površini, odnosno na onome što je od te zelene površine ostalo.

Da stvar bude gora, o istome smo pisali i u svibnju prošle godine i naišli na, osim osuda ''domišljatih'' vozača, na kritike kako ''bespotrebno pametujemo''.

No, pametovali mi ili ne, pamet ovoga grada, iza Vijećnice u kojoj se, kako nas uvjeravaju, donose najpametnije odluke za Grad, ispada najdomišljatija.

Kopirati
Drag cursor here to close