Najjednostavniji način

Želite izgledati "fotošopirano" u stvarnom životu? Evo kako...

Lifestyle / Zdravlje | 19. 09. 2017. u 19:28 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lako je izgledati savršeno na fotografijama koje se uvijek mogu dodatno urediti.

No u stvarnom životu ne postoje filteri i fotošop, ali zato postoji make-up. Ipak, ni sa šminkom nije moguće sakriti baš sve mane. Primjerice, otvorene pore teško ćete prekriti puderom, a što više slojeva nanosite, bit će samo još uočljivije. No tu u pomoć priskaču primer i jedna namirnica iz kuhinje, koja će pokriti i najsitnije nedostatke te vas "fotošopirati" u stvarnom životu.

Naravno, ovakav make-up namijenjen je samo posebnim prilikama i ne bi bilo poželjno da svaki dan na lice stavljate ovoliko šminke, savjetuje Index.hr.

Evo što će vam sve biti potrebno: primer, make-up kist srednje debljine, puder po želji i, ključni sastojak, kukuruzno brašno.

1. korak: Nanesite malo primera na dlan i umočite kist.

2. korak: Kistom nanesite primer na obraze, nos, čelo i bradu u smjeru kazaljki na satu, a zatim i u obrnutom, kako bi se proizvod što bolje upio u kožu.

3. korak: Sada na scenu stupa kukuruzno brašno koje će pomoći da primer ostane na mjestu. Nanesite malo brašna na make-up spužvicu ili vaticu za puder i utisnite ga u područja na koja ste nanijeli primer.

4. korak: Ponovite prva tri koraka, samo primer zamijenite puderom. I spremne ste!

Ako ste sve napravile kako treba, rezultat bi vas trebao zapanjiti, piše Index, jer nakon ove tehnike na licu se ne bi trebala vidjeti ni najsitnija mana.

Kopirati
Drag cursor here to close