Uskoro u vašem gradu

''Wellion'': Prva dijabetološka ordinacija na točkovima

Za 15 dana, u 20 gradova i na 23 javne lokacije pružit će mogućnost besplatnog mjerenja šećera u krvi, stručno savjetovanje na temu dijabetesa, obuku o pravilnom načinu mjerenja šećera u krvi, kontrolu i zamjenu glukometara ...
Lifestyle / Zdravlje | 27. 03. 2018. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wellion Prva dijabetološka ordinacija na točkovima je krenula na svoje proljetno putovanje po gradskim trgovima i dobro poznatim javnim lokacijama.

Za 15 dana, u 20 gradova i na 23 javne lokacije pružit će mogućnost besplatnog mjerenja šećera u krvi, stručno savjetovanje na temu dijabetesa, obuku o pravilnom načinu mjerenja šećera u krvi, kontrolu i zamjenu glukometara i sl.

Karavan je krenuo 26.3. sa Dobrinje iz Sarajeva, prošao Općinu Stari Grad Sarajevo, gdje je obuhvaćeno preko 800 mjerenja te je ustanovljeno da 20 osoba srednjih godina (20-40) ima povišenu vrijednost šećera u krvi za koju nisu znali. Među njima određeni broj djece i mladih.

Foto: Bljesak.info / Dijabetološka ordinacija na točkovima Wellion

U srijedu, 27.3. "Prva dijabetološka ordinacija na točkovima" je u prijepodnevnim satima bila parkirana na šetnici, kod parka Zrinjevac u Mostaru, a od 15 do 20 sati građani Ljubuškog  su mogli izmjeriti koliko su 'slatki' na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Već u četvrtak, 28.3., karavan se seli u Trebinje, gdje će pružiti sve potrebne informacije o dijabetesu na gradskom trgu, ispred Hotela Platan, od 12 do 19 sata.

Foto: Bljesak.info / Dijabetološka ordinacija na točkovima Wellion

Wellion je premium brand, europske kvalitete koji u svom portfoliju nudi sve za potrebe dijabetičara, od trakica, aparata za mjerenje šećera sa doživotnom garancijom, lanceta, inzulinskih pen igala, dodataka prehrani, tečnih šećera za stanje hipoglikemije, kozmetičkih preparata, do specijalnih torbi za nošenje inzulina.

Više o terminima i lokacijama na Facebook stranici Wellion Cluba Adria.

Kopirati
Drag cursor here to close