Prognoza do kraja tjedna

Vraća nam se snijeg

Poslije podne naoblačenje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, a tijekom noći i u ostatku zemlje.
Lifestyle / Zdravlje | 24. 02. 2020. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Sutra se širom BiH očekuje uglavnom pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne naoblačenje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, a tijekom noći i u ostatku zemlje. U večernjim satima slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu od 5 do 10, a dnevna od 11 do 17 stupnjeva.

U srijedu 26.02., pretežno oblačno. U središnjim i istočnim područjima Bosne poslije podne kratkotrajno razvedravanje. Prije podne kiša se očekuje u Posavini, Krajini i u Hercegovini.

Poslije podne i u večernjim satima padaline u cijeloj zemlji. Kiša u nizinama, a u višim područjima susnježica i snijeg. Tijekom noći snijeg ili susnježica se očekuju i u nizinama Bosne. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 10 do 16 stupnjeva, prenosi N1.

U četvrtak 27.02., jutro pretežno oblačno sa snijegom ili susnježicom u većem dijelu Bosne i kišom u Hercegovini. U ostatku dana postepeni prestanak padalina i smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 1 do 6, a dnevna od 2 do 8, na jugu od 6 do 11 stupnjeva.

U petak 28.02., jutro i veći dio prijepodneva pretežno oblačno vrijeme s kišom i susnježicom u Bosni i kišom u Hercegovini. U ostatku dana prestanak padalina i postepeno razvedravanje. Jutarnja temperatura od -5 do 2, na jugu od 1 do 5, a dnevna od 6 do 12, na jugu i sjeveru zemlje do 15 stupnjeva, priopćeno je iz FHMZ.

Kopirati
Drag cursor here to close