Lijepe i uspješne

Upoznajte ljepše polovice najuspješnijih bh. sportaša

Lifestyle / Zdravlje | 26. 09. 2017. u 16:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz uspješne muškarce uvijek su išle i lijepe i uspješne žene. Koliko god da su javnosti zanimljive igračke bravure naših proslavljenih nogometaša, ili čelične pesnice boksera, forhendi tenisača, također s velikom pažnjom prate i sve ono što se događa u njihovom privatnom, emotivnom životu.

Velika Britanija je doslovno poludjela za popularnim wagsicama, a kada je golman nogometne reprezentacije Španjolske i madridskog “Reala” na SP-u 2010. godine pred kamerama poljubio svoju djevojku Saru Carbonero, svi portali i novine su munjevitom brzinom objavili priču o prelijepoj španjolskoj novinarki koja je osvojila srce jednog od najpoželjnijih muškaraca. Brojne su dame s domaćeg terena koje plijene pažnju ovdašnje javnosti. Ljepša polovica kapetana našeg nacionalnog tima i igrača “Rome” Edina Džeke, Amra Silajdžić – Džeko plijeni najveću pažnju medija u našoj zemlji.

Amra iza sebe ima uspješnu manekensku karijeru, a također je angažirana i u nizu humanitarnih projekata, piše Azra.

Amra i Edin su zajedno od 2012. godine. Da su u vezi Edin je potvrdio romantičnom zajedničkom fotografijom na svojim društvenim mrežama. Danas žive na relaciji Rim-Dubrovnik- Sarajevo. Nedavno su dobili i sina kome su dali ime Dani.

Anita Ibričić supruga je bh.reprezentativca Senijada Ibričića, a s njom nogometaš ima dvije kćerke i sina, kojem je kum Edin Džeko. Senijad za Anitu kaže da ima velike zasluge za sve što je uradio u karijeri.

''U životu s Anitom, djeca su šlag na tortu, što bi se reklo. Hvala Bogu da nam je dao tu sreću, i nas petero baš uživamo. I ja sam odrastao u velikoj porodici. Imam petoricu braće, pa sam navikao na gužvu, tako da je ovo samo jedan mali dio svega toga'', kazao je Senijad.

#happy #birthday #mylittleprincess I LOVE YOU!! Emma ????????

Objavu dijeli Senijad Ibricic (@senijad_ibricic_ibro)Srp 16, 2017 u 3:48 PDT

Da život zaista piše romane svjedoči i ljubav Damira Belje i njegove supruge Andrijane. Ova rođena Zadranka, došla je na studij novinarstva u Mostar, s planom da u gradu na Neretvi ostane dok ne magistrira. No, upoznala je popularnog boksera, s kojim se vjenčala prije dvije godine.

Imaju sina Mijata i uskoro će dobiti i svoje drugo dijete.

''S Andrijanom sam najsretniji čovjek na svijetu. Ona je prva žena kojoj sam rekao da je volim i to je bilo u Sarajevu, kad sam je zaručio. Ni danas ne mogu da se sjetim, da sam je čuo da je rekla da pristaje, ali me je zagrlila, pa sam shvatio da sigurno hoće'', govori Damir.

Dok je Damir Džumhur u finalnom meču ATP turnira u ruskom Sankt Petersburgu jurišao na svoju prvu ATP titulu, kamere svjetskih medija neprestano su bile uperene prema loži u kojoj je sjedila njegova djevojka, zanosna manekenka Dejana Živković.

Mladi par je u vezi nekoliko mjeseci i već sada važi za jedan od najatraktivnijih parova na javnoj sceni. Naš najbolji tenisač ne krije kako veliku podršku ima u Dejani i zahvaljuje joj se što postiže ovako dobre rezultate u posljednje vrijeme.

Behind every succesfull man there is a woman and I have mine @dejanazivkovic ???

Objavu dijeli Damir Dzumhur (@damirdzumhur)Ruj 25, 2017 u 10:19 PDT

Marina Kikanović, diplomirana pravnica i magistrica energetike, osvojila je srce našeg košarkaškog internacionalca Elmedina Kikanovića. Par se vjenčao 2014. godine nakon dugogodišnje ljubavne veze, i danas živi skladan život u Monacu, gdje Elmedin odnedavno igra za “AS Monaco”.

Kopirati
Drag cursor here to close