Slavno ime

Umro William Shakespeare, prvi muškarac na svijetu koji je primio cjepivo

Kada se cijepio Pfizerovim cjepivom, bio je pacijent u bolnici. ''Moram reći, osoblje u ovoj bolnici je predivno'', rekao je Shakespeare.
Lifestyle / Zdravlje | 25. 05. 2021. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / William Shakespeare postao je nakon cijepljenja hit na društvenim mrežama 

William Shakespeare, drugi čovjek na svijetu koji se cijepio protiv koronavirusa, preminuo je nakon duge bolesti nepovezane s koronavirusom, prenosi Daily Mail.

81-godišnji Shakespeare, za prijatelje Bill, postao je nakon cijepljenja hit na društvenim mrežama, njegova fotografija obišla je svijet, kako zbog cijepljenja, tako i zbog imena koje dijeli sa slavnim književnikom.

Kada se cijepio Pfizerovim cjepivom, bio je pacijent u bolnici. ''Moram reći, osoblje u ovoj bolnici je predivno'', rekao je Shakespeare.

Cijepljenje u Velikoj Britaniji počelo je u prosincu prošle godine, a prva osoba koja je dobila dozu Pfiezerovog i BioNTechovog cjepiva je starica iz Sjeverne Irske, 90-godišnja Margaret Keenan.

Shakespeare je prije umirovljenja radio za Rolls Royce, a kao i njegov slavni imenjak i prezimenjak potječe iz Stratforda na Avonu (Stratford-upon-Avon).

Njegova prijateljica Jayne Innes rekla je da je umro prošlog četvrtka pa dodala: "Najbolji način da odate počast Billu je da se cijepite."

Kopirati
Drag cursor here to close