Podizanje javne svijesti

''Tjedan psihologije u Hercegovini'' od 21. do 24. studenoga

Lifestyle / Zdravlje | 17. 11. 2016. u 14:53 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podružnica psihologa Hercegovina, ogranak Društva psihologa u Federaciji Bosne i Hercegovine, organizirat će od 21. do 24. studenoga manifestaciju "Tjedan psihologije u Hercegovini", priopćeno iz te podružnice.

Kako podružnica obuhvaća Hercegovačko-neretvansku, Zapadno-hercegovačku i Hercegbosansku županiju, aktivnosti su planirane u Mostaru, Širokom Brijegu, Ljubuškom, Livnu, Tomislavgradu i Drvaru.

Svrha je organiziranja ove manifestacije podizanje javne svijesti o ulozi psihologa u društvu te mogućnosti primjene psiholoških spoznaja u različitim sferama života.

Aktivnosti u okviru Tjedna psihologije su koncipirane kao predavanja i interaktivne radionice namijenjene stručnjacima različitih profila (psiholozi, pedagozi, socijalni radnici i dr.), roditeljima, učenicima, te svim ostalima zainteresiranima.

Raspon tema obuhvaćenih Tjednom psihologije u Hercegovini daje priliku za interdisciplinarnu suradnju i razmjenu znanja i ideja stručnjaka različitih profila te svih zainteresiranih za planirane teme, navodi se u priopćenju.

Određene teme vezane za školsku psihologiju održavati će se u školama u obliku interaktivnih radionica za učenike i nastavnike. 

Kopirati
Drag cursor here to close