Think Pink – Zajedno smo jedno

Tisuće paketa prve pomoći za svaku novooperiranu ženu od karcinoma dojke

Uz ovaj paket žene će dobiti i jastučić u obliku srca. Paketi će biti distribuirani kroz mrežu Think pink ili direktno u zdravstvenim ustanovama.
Lifestyle / Zdravlje | 17. 05. 2021. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacija ''Think Pink – Zajedno smo jedno'' osigurala je ove godine 1000 paketa prve pomoći za svaku novooperiranu ženu od karcinoma dojke u Bosni i Hercegovini.

''Ovaj vid podrške od velikog je značaja za žene koje su prošle ovo veoma teško i traumatično iskustvo. Na ovaj način pružamo im podršku i šaljemo poruku da one nisu same. Paketi sadrže: pamučnu protezu, lopticu za vježbanje, preparate za kožu na biljnoj bazi, priručnik za korištenje prirodnih nadomjestaka za samoliječenje i vodič za žene operirane od karcinoma sa svim neophodnim informacijama'', navodi se u priopćenju organizacije.

Uz ovaj paket žene će dobiti i jastučić u obliku srca. Paketi će biti distribuirani kroz mrežu Think pink ili direktno u zdravstvenim ustanovama.

''Ovo je samo jedna od aktivnosti naše organizacije u ovoj godini. U nekoliko bosanskohercegovačkih gradova realiziramo projekt psihosocijalne podrške ženama. Počinjemo i s besplatnim mamografskim pregledima u ruralnim dijelovima zemlje'', napomenuli su iz udruge.

Podsjećaju, u toijeu prošle godine smo usprkos pandemiji coronavirusa uspjeli obaviti više od 1500 pregleda na 25 lokacija u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Pripreme su u tijeku i za najveći društveno odgovorni događaj u Bosni i Hercegovini Trku/ šetnju za ozdravljenje “Race for the Cure” koja je u prošlogodišnjem prvom digitalnom izdanju okupila 4500 sudionika zahvaljujući čijim registracijama, između ostalog, provodimo naše aktivnosti.
 
''Think Pink – Zajedno smo jedno'' je jedna od najuspješnijih organizacija u Bosni i Hercegovini koja se bavi osnaživanjem zdravlja žena. Zadnjih 16 godina koliko djeluju u BiH imali su nekoliko stotina tisuća direktnih korisnika, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close