NVO ¨Trag¨

Projekt 'Banka koštane srži BiH' od sada kroz transparentan i pošten rad, u skladu sa zakonom

¨Osnovni uvjet je da budete spremni na transparentan i pošten rad, u skladu sa zakonom¨ priopćeno je iz NVO ¨Trag¨
Lifestyle / Zdravlje | 05. 10. 2017. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt “Banka koštane srži BiH” od sada se realizira isključivo preko NVO “Trag”.

Naime, veoma uspješan priliv sredstava od strane svih nivoa vlasti i mnogih bh. gospodarstvenika i poduzetnika, doveli su do reorganizacije i jačanja projekta Banka koštane srži u BiH, stoga je došlo do razvijanja plana za još bolju funkcionalnost svih segmenata bitnih za što skorije ostvarenje misije i ideje o Banci.

Cilj reorganizacije je da se intenziviraju akcije na realizaciji projekta uz novi kvalitet kako u organizacijskom, tako i u kadrovskom smislu. Novi tim je sastavljen od mladih educiranih kadrova koji imaju veliko iskustvo u radu u nevladinom sektoru, u zemlji i inozemstvu.

Potreban je što brži razvoj projekta kroz jačanje radnih kapaciteta novom, mladom radnom snagom, navode iz NVO "Trag"/Banka koštane srži BiH.

Iz ovog udruženja pozivaju predstavnike NVO sektora iz BiH i regije da im se priključe i da zajednički što prije stignu do cilja.

¨Naši uvjeti su da, svi oni koji žele sudjelovati u radu NVO ¨Trag¨ trebaju posjedovati kapacitet i kadrove za rad na ovakvim, veoma složenim projektima. Osnovni uvjet je da budete spremni na transparentan i pošten rad, u skladu sa zakonom¨ priopćeno je iz NVO “Trag”.

Osim akcija koje će kao Udruženje organizirati na mjesečnom nivou u cijeloj BH, ekipa poziva sve zainteresirane pojedince i gospodarske subjekte da novčane donacije upute direktno na račun Banke koštane srži u SKB Mostar, priopćeno je iz NVO "Trag"

Kopirati
Drag cursor here to close