Mostar

Najava: Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva

Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva, SanMo 2024., održat će se 9. i 10. svibnja na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.
Lifestyle / Zdravlje | 04. 03. 2024. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesti studentski simpozij sanitarnog inženjerstva, SanMo 2024., održat će se 9. i 10. svibnja na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru.

Prijave za aktivno i pasivno sudjelovanje su otvorene.

Glavni cilj simpozija je omogućiti studentima iz područja biomedicinskih i prirodnih znanosti da podijele svoja znanstvena i stručna istraživanja s kolegama i profesorima, potičući suradnju, komunikaciju te razmjenu mišljenja i iskustava.

Ovo je prilika za stjecanje novih znanja i za povezivanje studenata različitih godina i studijskih programa. Sudjelovanje na simpoziju je besplatno.

Kroz dva dana simpozija, očekuju nas inspirativna predavanja stručnjaka iz raznolikih znanstveno stručnih područja, uzbudljive prezentacije studenata, poster-prezentacije te angažirajuće tematske radionice.

Studenti će imati priliku aktivno sudjelovati i na taj način utjecati na proširivanje znanja kroz dodatnu edukaciju i razmjenu iskustva s kolegama.

Suorganizatori simpozija su Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija i Udruga studenata zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu i Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Prijave za aktivno sudjelovanje su započele i otvorene su do 12. travnja 2024. kad je i krajnji rok za slanje sažetaka, dok je rok za prijavu pasivnog sudjelovanja do 26. travnja 2024.

Kopirati
Drag cursor here to close