"Race for the Cure"

Mostarci, sudjelujte u borbi protiv raka dojke

"Ovime podižete svijest o karcinomu dojke i doprinosite da se i u ovim teškim vremenima održi tradicionalni događaj u BiH te nastave brojne aktivnosti prevencije bolesti i podrške oboljelim ženama", poručili su iz Udruge Novi Pogled.
Lifestyle / Zdravlje | 19. 08. 2021. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Novi Pogled događajem koji će biti održan dana 20. kolovoza na platou ispred TC Mepac Mall s početkom u 10:00 sati najavit će početak ovogodišnjih registracija za "Race for the Cure".

Riječ je o najvećem društveno odgovornom događaju u BiH čiji je cilj podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke.

Sudjelovanjem u utrci ili šetnji za ozdravljenje "Race for the Cure" koja će biti održana 3. listopada građani pomažu osobama oboljelim od karcinoma dojke kroz prikupljanje potrebnih sredstava i podizanje svijesti javnosti o ovom oboljenju.

"Kroz donacije na platformi www.raceforthecure.eu podižete svijest o karcinomu dojke i doprinosite da se i u ovim teškim vremenima održi tradicionalni događaj u BiH te nastave brojne aktivnosti prevencije bolesti i podrške oboljelim ženama", poručili su iz Udruge Novi Pogled.

Sveukupan iznos od registracija usmjerit će se za mamografske preglede u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine kao i za paketiće za svaku novooperiranu ženu.

Kopirati
Drag cursor here to close