Desetodnevna izolacija

Modrić pozitivan na koronavirus

Osim Modrića, pozitivan je i Marcelo, tako da je dvojac iskusnika "osuđen" na desetodnevnu izolaciju.
Lifestyle / Zdravlje | 15. 12. 2021. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić pozitivan je na koronavirus! Vijest je to koju je službeni Real Madrid poslao ove srijede, četiri dana uoči prvenstvenog dvoboja s Cadizom na Santiago Bernabeu.

Osim Modrića, pozitivan je i Marcelo, tako da je dvojac iskusnika "osuđen" na desetodnevnu izolaciju. Svi preostali igrači čekaju testiranje kako bi se provjerilo ima li još pozitivnih u klubu, a zasad je jasno da će Marcelo i Modrić osim Cadiza (19.12) propustiti i dvoboj protiv Athletic Bilbaoa na San Mamesu 22. prosinca.

Trebao bi kapetan hrvatske reprezentacije biti spreman za borbu u kojoj će Real ganjati sljedeći trofej, a to je španjolski Superkup. On se igra u Saudijskoj Arabiji, a u polufinalu će se 13. siječnja sastati velikani - Barca i Real.

To nisu prvi slučajevi proboja COVID-a u Španjolskoj kroz novije vrijeme, klubovi poput Leganesa i Valencije zabilježili su više poztitivnih slučajeva. Također, neke utakmice engleske Premier lige, primjerice ona Brentforda i Manchester Uniteda otkazana je zbog korone, a Crveni vragovi morali su otkazivati i trening.

Kopirati
Drag cursor here to close