Neodoljivo simpatičan

Kreirajte uspomene i jedinstvene poklone uz Picart Fotoknjigu

Lifestyle / Zdravlje | 30. 08. 2017. u 08:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme godišnjih odmora polako završava i ostavlja nas s mobitelima i fotoaparatima ispunjenim gomilom prekrasnih fotografija kao uspomenama na bezbrižne dane na moru, u planini ili na večere provedene uz čašu vina na balkonu s dragim društvom.

I znate onaj osjećaj kada ste na godišnjem odmoru i obećate si kako ćete napokon svoje fotografije sortirati, odabrati najdraže te ih izraditi i posložiti u album, a onda vas po povratku s godišnjeg dočeka hrpa obveza i odlazak do foto studija se čini kao nemoguća misija? Razumijemo vas. A srećom, razumije vas i entuzijastična ekipa koja stoji iza projekta Picart FotoKnjiga.

Što je točno Picart FotoKnjiga i zašto je postala jedan od naših najdražih alata?

Picart FotoKnjiga je prvi i zasad jedini web servis za izradu fotografija i foto knjiga na području jugoistočne Europe. Već prvim pogledom na picart-fotoknjiga.com jasno je da vas čeka zabavna avantura za kreiranje foto knjige kakvu želite, a sve to zahvaljujući činjenici da se u pozadini kriju moćni profesionalni alati za obradu i dizajn koji su dosad s obzirom na svoju cijenu bili dostupni samo ponekim profesionalcima.

Najljepše od svega je to što svoje fotografije sada možete jednostavno 'pokupiti' s vašeg računala, mobitela, Instagrama ili Facebooka dok jedete ukusni kolač, udobno smješteni na kauču u dnevnoj sobi, i uz par klikova ih posložiti u knjigu kakvu želite, a koja će nakon što kliknete opciju 'save' na vašu adresu (unutar BiH) doći u roku od 48 sata.

Zato, brzo klik u slastičarnicu po kolač, udobno se smjestite na kauč i oživite svoje uspomene na www.picart-fotoknjiga.com. Mi već jesmo!

Kopirati
Drag cursor here to close