Najava

Kordić, Kraljević i Kevelj otvaraju danas 'Drugu mostarsku biciklijadu'

Start biciklijade je u 18:00 sati na šetnici Nikole Šubića Zrinskog, a u 17:45 je svečano otvaranje na kojemu će obratiti gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić
Lifestyle / Zdravlje | 22. 09. 2022. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Info centar Europske unije u BiH zajedno s Gradom Mostarom i Sportskim savezom Grada Mostara te u suradnji s Biciklističkim klubom Mostar i Udrugom HerzegovinaBike danas, u četvrtak, 22. rujna 2022. organiziraju "Drugu Mostarsku biciklijadu" u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koji se obilježava od 16-22.09.

Start biciklijade je u 18:00 sati na šetnici Nikole Šubića Zrinskog, a u 17:45 je svečano otvaranje na kojemu će obratiti gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić, predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj.

Prije same biciklijade, odnosno u 17 sati organizira se Dječji poligon za djecu prvih razreda osnovne škole. Motoričke vježbe za djecu na biciklima s ciljem svladavanja prepreka u prostoru. U 19 sati na programu je Dječja utrka za one najmlađe, djecu vrtićke dobi.

U sklopu biciklijade biti će privremeno zatvorene ulice Grada Mostara kroz koje biciklijada prolazi.

Kopirati
Drag cursor here to close