Operacija u Turskoj

Humanitarna akcija pomoći Stočanki Minki Dževlan

Akcija traje do 21.02.2022 kada će se prikupljena sredstva prebaciti ili uručiti u dogovoru s njenom obitelji, a Minki su zaželjeli brz oporavak.
Lifestyle / Zdravlje | 06. 02. 2022. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Poštovani sugrađani, draga dijasporo i svi dobri ljudi, na prijedlog naših sugrađana a koje poznajemo i kao ljude koji uvijek tu i pomažu u svim teškim situacijama. Imajući u vidu da zdrav čovjek i nije svjestan da bolest preko noći mijenja naš čitav život i tako naša Stočanka Minka Dževlan, rođena Pelja je u teškoj situaciji, a znajući da je prošle godine izgubila brata Samira, bolest svoga djeteta, sad bolest i nju samu nije zaobišla, trenutno je na pretragama i pripremi za operaciju u Turskoj gdje nisu prikupljana sva potrebna novčana sredstva'', stoji u priopćenju Udruženja logoraša Stolac.

Dalje navode kako su ovu akciju pokrenuli u dogovoru s njenom obitelji, a tko može i želi pomoći to može na sljedeće načine:

1. Svi koji žele dati svoj doprinos i donirati novac za liječenje, mogu to učiniti osobno u uredu Udruženja logoraša Stolac, svakim radnim danom od 11 do 13 sati. Prilikom predaje novčanih sredstava obavezno preuzeti priznanicu od tajnika, s kojom imate potvrdu o vašoj donaciji, sa drugim primjerkom pravdamo Udruženje prilikom predaje prikupljenih sredstva Minkinoj sestri Samri Drljević.

2. Uplata se može vršiti i putem našeg tekućeg računa,  Udruženje logoraša Stolac, adresa Hrvatskih branitelja bb, 88360 Stolac,
broj tekućeg računa

338 270 2200 43 16 48, obavezno naglasiti svrhu uplate novca (pomoć za liječenje Minka Dževlan) a sva donirana sredstva po završetku akcije će biti prebačena na račun Minke ili njene sestre.

3. Uplata se može vršiti i na devizni račun našeg Udruženja, adresa, svrha naznake ostaju iste kao i kod uplata na tekući račun,
IBAN broj računa BA 393382704857011970
SWIFT UNCRBA 22

4. Molimo vas, da sve navedene upute  pratite, sačuvajte papire i izvještaj o uplati radi svih nas. Nadamo se da će i ova akcija kao i mnoge druge pokazati primjer naše humanitarne strane. Raditi dobro i dobru se nadati, jer dobra djela ostaju iza nas, pomozimo svi u našim mogućnostima, stoji na kraju priopćenja.

Akcija traje do 21.02.2022 kada će se prikupljena sredstva prebaciti ili uručiti u dogovoru s njenom obitelji, a Minki su zaželjeli brz oporavak.

Kopirati
Drag cursor here to close