HNŽ

Herceg i Opsenica obišli SKB Mostar

Ravnatelj Kvesić upoznao je Hercega i ministra Opsenicu s radom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i njezina Kriznog stožera za preveniranje i nadzor infekcija uzrokovanih korona virusom, koji je donio niz zapovijedi temeljem kojih je izvršeno reorg
Lifestyle / Zdravlje | 31. 03. 2020. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade i Goran Opsenica, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije susreli su se danas s prof. dr. sc. Antom Kvesićem, ravnateljem Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Ravnatelj Kvesić upoznao je Hercega i ministra Opsenicu s radom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i njezina Kriznog stožera za preveniranje i nadzor infekcija uzrokovanih korona virusom, koji je donio niz zapovijedi temeljem kojih je izvršeno reorganiziranje bolnice. Istaknuvši brojne poduzete mjere i radnje, zahvalio je Vladi HNŽ, koja je uz značajnu redovitu financijsku potporu, izdvojila i dodatnih 200.000,00 KM za sufinanciranje adaptiranja i opremanja izolacijskih soba.

Također, izrazio je zahvalnost građanima koji su doniranjem opreme ili uplatom novčanih sredstava poduprli rad i napore koje SKB Mostar čini na zaustavljanju konornavirusne infekcije i liječenju oboljelih.

Sudionici sastanka su se složili kako se SKB Mostar pravodobno i adekvatno pripremila za stanje vezano za pojavu COVID-19 virusa na našem području, priopćeno je iz Vlade HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close