Zdravlje

Domovi zdravlja iz Sarajeva i Stari Grad Mostar uspostavljaju suradnju

Gosti iz Mostara su se najviše zanimali za iskustva JU Dom zdravlja KS u vrijeme dvogodišnjeg perioda pandemije Covid-19.
Lifestyle / Zdravlje | 21. 09. 2022. u 14:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Doma zdravlja Stari Grad Mostar predvođeno direktorom Edinom Kapetanovićem posjetilo je danas JU Dom zdravlja KS (JUDZKS) gdje su sa direktorom ove ustanove Abelom Baltićem i njegovim suradnicima razgovarali o uspostavljanju suradnje.

''Drago nam je što ste vi prvi dom zdravlja s kojim ćemo službeno uspostaviti saradnju. Vi ste najveći dom zdravlja u našoj državi i imamo mnogo emocionalnih i racionalnih razloga zbog kojih želimo suradnju. Mnogo stvari znamo o vama i vašem radu i želimo da iz ovog ishodimo dobre stvari koje će i nama u perspektivi biti od koristi'', rekao je Kapetanović u ime mostarskog veleposlanstva.

Baltić se zahvalio izaslanstvu iz Mostara, te izrazio želju da se iz svega toga razvije dugogodišnja uspješna suradnja.

''Siguran sam da dijelimo 99 posto problema u obavljanju ovako humanog posla. Važna nam je razmjena iskustava i perspektiva u okviru koje na nekim poljima možemo dati zajednički doprinos. Ovdje najviše mislim na segment edukacije. Otvoreni smo za bilo koji vid suradnje'', istaknuo je Baltić.

Gosti iz Mostara su se najviše zanimali za iskustva JU Dom zdravlja KS u vrijeme dvogodišnjeg perioda pandemije Covid-19. Baltić i predstavnici menadžmenta su govorili o tom teškom periodu, gdje je još jednom istaknuto da je JU Dom zdravlja KS bila nositelj borbe protiv Covid-19, priopćeno je iz Press službe JUDZKS.

Kopirati
Drag cursor here to close