Feel Good Studio

Mostar je bogatiji za još jedan centar zdravlja

Osnivačice Ines Pavković i Ivana Prlić Čuljak odškrinule su vrata u inovativne tehnologije u svijetu fitnessa.
Lifestyle / Zdravlje | 24. 02. 2022. u 19:05 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Feel Good Studio postat će omiljeno mjesto svim fanovima zdravog životnog stila. Možda će vam se na prvu činiti kao još jedan pokušaj brzog mršavljenja, ali ovaj put se radi o znanstveno dokazanoj i djelotvornoj metodi koja koristi zdravlju.

Osnivačice Ines Pavković i Ivana Prlić Čuljak odškrinule su vrata u inovativne tehnologije u svijetu fitnessa.

Radi se o Vacutherm spravama trenutno najmodernijim kardio spravama u svijetu koje kombiniraju vakuum i infracrvenu tehnologiju. Uz takvo dodatno opterećenje, za 30 minuta vježbanja na Vacutherm traci ili biciklu gubi se u prosjeku 3 puta više kalorija nego na standardnim kardio spravama, čak do 1300 kalorija.

Feel Good pojačao svoj tim

U ovom studiju je pravilan, individualan pristup klijentu i profesionalnost na prvom mjestu što vidimo iz priloženih slika i dogovorenog partnerstva s poliklinikom Vitalis i Marijanom Zubac (NutriCENTAR), vodećim nutricionističkim savjetovalištem.

Foto: PR / Mostar je bogatiji za još jedan centar zdravlja - Feel Good Studio

Da su medicinski opravdani učinci ovih tretmana potvrdila je i liječnica dr. Boženka Galić Tirić, ispred poliklinike Vitalis. Zajedno su koncipirali paket koji uključuje analizu krvi u poliklinici Vitalis, pregled i plan prehrane od strane NutriCENTRA i trening, masažu i zdravi obrok od strane FEEL GOOD studija.

Višestruko pozitivno djelovanje na zdravlje

Važno je napomenuti da infracrvena svjetlost ima višestruko pozitivno djelovanje na organizam, naime jača imunitet i kardiovaskularni sustav, te pozitivno utječe na detoksikaciju, stimulira aktivnosti enzima i metabolizma pa se iz tijela izbacuju toksini i štetne tvari.

Nakon treninga slijedi masažni tretman na rolleru. Masažom na rolleru se opuštaju mišići, ubrzava protok limfe i krvi, izbacuje višak vode i toksina iz organizma i savršena je za razbijanje celulita.

Foto: PR / Mostar je bogatiji za još jedan centar zdravlja - Feel Good Studio

Uz trening na Vacutherm spravama i pravilnu prehranu brzo ćete ostvariti kalorijski deficit koji je neophodan za smanjenje tjelesne težine. Ono što želimo istaknuti jeste da trening nije namijenjen samo za one koje žele smršaviti već je idealan i za održavanje tjelesne težine, kondicije, snage, zatezanje i oblikovanje tijela. Svaki trening je prilagođen pojedincu, ovisno od općeg stanja organizma i izdržljivosti.

Na Vacutherm spravama mogu trenirati i totalni početnici, a i profesionalni sportaši.

Vidimo se u zanimljivom interijeru i intimnoj atmosferi na lokaciji Kralja Petra Krešimira IV 25.

Termin možete rezervirati na broj: 063 067 971

Kopirati
Drag cursor here to close