Marijana Bevanda

Bivša pacijentica: Hvala vam od srca za sve što činite da nas spasite

Porukom nam se obratila Marijana Bevanda, naša čitateljica, a bivša pacijencica COVID odjela SKB Mostar, gdje je nedavno preležala teži oblik infekcije korona virusom.
Lifestyle / Zdravlje | 23. 09. 2021. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osobna fotografja / Marijana Bevanda

Porukom nam se obratila Marijana Bevanda, naša čitateljica, a bivša pacijencica COVID odjela SKB Mostar, gdje je nedavno preboljela teži oblik infekcije korona virusom. Zamolila nas je da objavimo njezinu zahvalu medicinskom osoblju bolnice za koje ima samo riječi hvale.

---

Nakon što sam oboljela od korone došlo je do zdravstvenih komplikacija. Dobila sam krvne ugruške koji su izazvali srčani udar, nakon čega sam hitnom intervencijom liječnika iz COVID ambulante vozilom prebačena u COVID bolnicu.

U SKB Mostar sam uz napore divnih doktora, medicinskih sestara i medicinskih tehničara koji rade u covidu, hvala Bogu spašena. Ostale su posljedice i dugotrajno liječenje. Bit svega ovoga što pišem je velika zahvala medicinskom osoblju u bolnici na Bijelom brijegu koji rade 100 na sat, mokri do kože ne staju 24 sata, stalno su uz pacijente ...

Ne znam svima imena, ali od onih što znam navest ću Vanja Bošković, Belma Ljubović Čatović, Ivona Buntić, Nina .. oprostite ostali jer vam nisam upamtila imena.

Vidjela sam i uvjerila se da posao koji rade, rade s ljubavlju i osmjehom. Iako ih je malo, vrlo su profesionalni, vesele se sa pacijentima kada se oporavljaju, tuguju kada izgube pacijente od ove opake bolesti. Hvala vam, neka vam Bog da zdravlja. Jednostavno nemam riječi za vašu brigu i borbu za svakog pacijenta. Mnogi kažu da vam je mala plaća. I jest. Da vam daju milijun malo vam je koliko zaslužujete.

Isto tako bih rekla za doktore koji su susretljivi s pacijentima i za sekundu se stvore kod pacijenata. Spomenula bih dr. Marina Vasilja, dr. Kristinu Galić i ostale koji rade na COVID odjelima. Nažalost, nisam ih upamtila, ali sam im od srca zahvala.

Na kraju hvala vam od nas koji smo žrtve ove bolesti CORONE. Unatoč svemu dajete od sebe svaki atom snage za nas. Veliko hvala sestrama, doktorima i ostalom medicinskom osoblju kojeg nisam upamtila, ali su u mojem i svim našim srcima. Bog vas blagoslovio i dao svako dobro.

Kopirati
Drag cursor here to close