Premijera pjesme

Alka Vuica: Kao mala sam uvijek zamišljala da živim u Neumu

Lifestyle / Zdravlje | 21. 08. 2017. u 13:15 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alka Vuica u nedjelju je nastupila u Neumu sklopu 22. glazbenog festivala Etnofest gdje je premijerno izvela pjesmu pod nazivom ''Istanbul''.

Suradnja s Frajlama

Pjesma ''Istanbul'' je, kako sama tvrdi, ljubavna pjesma plesnog ritma s vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom nastala u suradnji s djevojkama iz grupe 'Frajle' iz Srbije. Alka si je dala truda te neumoljivo radi na novom albumu. Osim novih pjesama, zajedno su pokrenule i projekt 'Butik glazbe'.

''Pjesma Istanbul nastala je u suradnji s Jelenom Bučom, inače članicom društva Frajle s kojom sam osnovala jednu malu radionicu Butik glazbe'', rekla je Alka, te dodala da se jave svi koji su zainteresirani za dobru pjesmu.

Foto: Bljesak.info

Alkin producent Branimir Mihaljević 'krivac' je zašto je neumski Etnofest destinacija za premijeru pjesme, koja je trebala biti objavljena početkom ljeta.

''Uvijek dođem na Neum kad imam neku dobru pjesmu, a dogodilo se da sam s Istanbulom malo zakasnila za početak ljeta kao što sam planirala jer je moj producent Branimir Mihaljević bio jako zauzet oko Indire i Bebeka, te kasnio mi je s pjesmom. Jura me uvijek pozove u Neum i mislim da je etno pjesma i baš pripada neumskom festivalu'', kazala je.

Senzualni nastup

Neumska publika ostala je bez daha zbog Alkinog nastupa.

''Moja Ana Bekoč koja je inače koreograf i glavna moja plesačica, jedna je jako talentirana cura. Tu je i Tamarica, a to su moje plesačice s kojima surađujem, jedna je došla iz Stuttgarta, a druga iz Tomislavgrada'', rekla je.

Foto: Bljesak.info

Alka nije mogla, a ne odbiti poziv svojih prijatelja Jurice Pađen koji je umjetnički i Tomislava Šojata glavnog direktora Festivala.

''Mi svi volimo doći u Neum bez obzira što to mnogi to ne znaju. Neum ima rokerske korijene, znači pripada vodi Jurice Pađana, koji je naš frend, i Tomiju Šojatu. Nekako se uvijek odazovemo iz nekog prijateljstva i neke ljubavi'', objačnjava Alka.

Pripreme za Etnofest ?????????? #neum #etnofest #show #ladies #concert #istanbul #music

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)Kol 20, 2017 u 11:51 PDT

Od malena je željela živjet u Neumu

Pjevačici nije prvi put da radno boravi na neumskoj obali. On je odmalena fascinirana ovim gradićem.

''Što se Neuma tiče, Neum je meni uvijek izgledao idilično onako s magistrale. Još kad sam mala bila uvijek sam zamišljala 'jao da mi je živjeti u Neumu' i stvarno izgleda onako kao bajka i uvijek se ovdje dobro provedem, rekla je Alka tijekom gostovanja na neumskom festivalu.

Kopirati
Drag cursor here to close