Access Bars tečaj u Mostaru

Tehnika za opuštanje o kojoj svi pričaju

Access Bars je nježna i istovremeno vrlo učinkovita tehnika koja nam donosi više opuštenosti u tijelu, smiruje bujicu misli i zabrinutosti
Lifestyle / Zdravlje | 07. 03. 2022. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U današnje vrijeme stres, strah od neizvjesne budućnosti i traume iz prošlosti, čine se kao da toliko dominiraju našim životima da se osjećamo nemoćnima i potpuno uvjerenima da je sve uzaludno.

Što ako to nije istina? Što ako imamo druge mogućnosti?

Access Bars je nježna i istovremeno vrlo učinkovita tehnika koja nam donosi više opuštenosti u tijelu, smiruje bujicu misli i zabrinutosti, pomaže pri problemima sa spavanjem, s PTSP-om, tjeskobom i brojnim drugim tegobama s kojima se danas susreće sve veći broj ljudi.

Access Bars su 32 točke na glavi koje se nježno dodiruju tijekom tretmana čime se otpušta elektomagnetski naboj koji je nastao uslijed misli, osjećaja i emocija.

Primanje tretmana Barsa je kao da brišete sa svog pretrpanog računala stare dokumente i datoteke koje ga usporavaju – u ovom slučaju to su negativne misli, brige, stres, strahovi.

Tretman je potpuno siguran, preporučuje se svima, od trudnica kojima redoviti tretmani olakšavaju trudnoću i porod, do kontrolora leta kojima je stresan posao i trebaju učinkovito opuštanje. Mogu se raditi i djeci i tinejdžerima. Donose im više samopouzdanja, a često i bolje ocjene u školi. Tretman za djecu traje kraće, uglavnom do 30minuta, dok za odrasle traje između 60 i 90 minuta.

Access Bars je isto tako veoma lako naučiti na jednodnevnom tečaju. Nakon toga možete raditi Barse sebi, svojoj obitelji, prijateljima, a možete imati i svoje klijente jer nakon tečaja dobijete diplomu.

Za djecu do 15 godina tečaj je besplatan, djeca od 16 do 17 godina imaju 50% popusta, uz pratnju odrasle osobe koja je polaznik tečaja.

U kakvom biste svijetu vi voljeli živjeti, i što mi svi zajedno možemo biti i napraviti da ovaj svijet postane ljepše mjesto?

Više informacija o ovoj predivnoj tehnici možete pročitati na www.katarinaramljak.com i

https://web.facebook.com/Katarina.Ramljak.AccessYou

a zainteresirani za tečaj u Mostaru koji će biti 19.3.2022. godine mogu se prijaviti na mail

[email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close