Kardiotokograf

Tvrtka 'My Lovely Bag' odjelu ginekologije darovala CTG uređaj

Voditeljica Odjela ginekologije dr. Ivanka Živković medijima je kazala kako se radi o vrijednoj donaciji koja puno znači i njoj kao liječnici i trudnicama iz Tomislavgrada koje više neće morati zbog te dijagnostičke metode odlaziti u Livno
Lifestyle / Zdravlje | 15. 03. 2019. u 15:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka "My Lovely Bag" iz Tomislavgrada, koja se bavi izradom torbica, Odjelu ginekologije Doma zdravlja Tomislavgrad darovala je CTG uređaj, odnosno kardiotokograf za praćenje srčanih tonova fetusa i kontrakcija trudnica. 

Vrijednost uređaja je oko 5.000 maraka. 

Voditeljica Odjela ginekologije dr. Ivanka Živković medijima je kazala kako se radi o vrijednoj donaciji koja puno znači i njoj kao liječnici i trudnicama iz Tomislavgrada koje više neće morati zbog te dijagnostičke metode odlaziti u livanjsku bolnicu. 

"Ova donacija došla je u pravi trenutak, budući da smo do sada koristili CTG uređaj koji je već dotrajao i u posljednje vrijeme se često kvario. Zato u ime Doma zdravlja i svih trudnica kojima će ovaj uređaj služiti, od srca zahvaljujem tvrtki "My Lovely Bag" na ovoj humanoj gesti", istaknula je dr. Živković. 

Iz tvrtke "My Lovely Bag" poručili su kako su ovim činom željeli zahvaliti svojim klijenticama na višegodišnjoj vjernosti i suradnji, te pomoći Domu zdravlja Tomislavgrad i njegovim djelatnicima koji na najbolji mogući način brinu za zdravlje svojih sugrađana unatoč svim problemima s kojima su susreću u svakodnevnom radu.

Kopirati
Drag cursor here to close