Nismo same, imamo vas

Poziv građanima: Pridružite se obilježavanju dana ružičaste vrpce

Obilježavanje i dijeljenje roza vrpci je i globalni pokušaj da se poveća svijest o raku dojke i podsjeti žene, ali i muškarce, o važnosti ranog otkrivanja.
Lifestyle / Zdravlje | 17. 10. 2017. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ružičasta vrpca postala je simbol diljem svijeta za rak dojke i mjesec listopad borbe protiv raka dojke. Ružičasta vrpca podsjeća na važnost ranog otkrivanja raka dojke i znak je sudjelovanja, solidarnosti i potpore svim oboljelima od ove opake bolesti.

Udruga 'Novi Pogled' obilježit će Dan roza vrpce pod sloganom 'Nismo same imamo Vas' dana 18.10.2017. godine od 11 sati ispred centra Mepas Mall, sa ciljem podizanja svijesti o važnosti ranog otkrivanja raka dojke,animiranje žena, podizanje svijesti o redovitim pregledima i značaju pravovremenog otkrivanja bolesti.

Obilježavanje i dijeljenje roza vrpci je i globalni pokušaj da se poveća svijest o raku dojke i podsjeti žene, ali i muškarce, o važnosti ranog otkrivanja. Prevencija je ključna u borbi protiv raka dojke, jer rak dojke ima visok postotak izlječenja ukoliko se otkrije u početnom stadiju.

"Plesni studio Mo-Stars i Športski plesni klub Zrinjski podrškom i plesom uljepšat će naš dan! Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže!", poručuju iz udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close