Ljubav

Znakovi da trebate prekinuti

Ljubav je dinamična. Nikada ne ostaje ista tijekom cijelog trajanja veze.
Lifestyle / Seksualnost | 26. 08. 2019. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoji mnogo faktora koji utječu na funkcioniranje veze, a ponekad će snagu ljubavi nadvladati puno drugih stvari. Često se zapitate je li vrijeme prekinuti vezu s vašim partnerom, a ovih sedam znakova može biti presudno za vašu odluku, piše Miss7.

''Sve'' nije zdravo

Ne možeš biti nečije "sve", jer je to jednostavno nezdravo. To je preveliki pritisak. Morate biti u vezi s nekim tko ima život i izvan vaše veze.

Nema sazrijevanja

Ljubav je dinamična. Nikada ne ostaje ista tijekom cijelog trajanja veze. Ako partner odbije odrasti, ljubav na kraju biti nefunkcionalna.

Ulaganje u vezu s jedne strane

To je timski napor. Uvijek su potrebne dvije posvećene duše da bi veza funkcionirala. Ako samo jedna strana ulaže trud, možda trebate preispitati za što se toliko trudite.

Oboje dijelite vrlo nepomirljive životne ciljeve

Bez obzira kamo ste krenuli, jednostavno neće funkcionirati jer ne dijelite slične vizije budućnosti. Ako ne možete uskladiti svoje buduće ciljeve, samo ste zarobljeni u vakuumu veze u kojoj ne možete ići naprijed.

Oboje ne djelujete u istom tempu

Ponekad je vrijeme ključno. Jedna osoba možda želi stvari prebaciti na višu razinu, a druga ne. To je klasičan slučaj prave ljubavi u pogrešno vrijeme.

Nikada nemate povjerenja jedno u drugo

Potpuno je moguće biti zaljubljen u nekoga kome ne vjeruješ. Međutim, to ne znači i da je to u redu. Jedini način za uspješnu vezu jest ako postoji i međusobno povjerenje. Ako ne možete vjerovati jedno drugom, onda je to vjerojatno zato što nema razloga za to.

Niste bolja osoba zbog svoje veze

Uvijek se trebate zaljubiti u osobu koja vas tjera da želite biti bolji. Ako ste prije ove veza bili bolja osoba, onda je to loša veza.

Kopirati
Drag cursor here to close