Navijačice spremne

Zbog Hrvatske i Rusije padaju gaćice

Popularne pjevačice i voditeljice najavile su da će se slikati i bez gaćica ako im reprezentacija prođe dalje
Lifestyle / Seksualnost | 03. 07. 2018. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Žanamari Perčić obećala je da će se fotkati u gaćicama na kockice, odnosno bez njih ako ne pronađe takve.

"Ovako Žaky gleda tekmu. Za Vatrene samo redcarpet style. Obećala sam ekipi sinoć da ću KAD uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje girl crew-u moram ispuniti! Tako da neće biti fishing for likes, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja", napisala je pjevačica uz fotografiju u izdanju u kojem je gledala dvoboj Hrvatske i Danske, prenosi Index.hr.


Osim komplimenata na račun njezinog izgleda, fanovi pjevačice nastavili su sa šalama. "Treba obojat bikini zonu u kockice! Ko da će itko znat jesu li gaćice", "Ehhh da imam tijelo kao Žanamari, i ja bi bila bez dresa", samo su neke reakcije.

Hoće li obećanje ispuniti, ostaje vidjeti. Poziranje u donjem rublju definitivno joj nije problem, što je dokazala i nedavno.

I straktivna ruska voditeljica i top model Marija Liman zasijala je punim sjajem na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Seksi Ruskinja se, poslije pobjede njene reprezentacije nad Saudijskom Arabijom, skinula gola, a prije meča sa Španjolskom je najavljivala pobjedu svog tima, prenosi “Telegraf.rs”.

Nije Marija nikoga ostavila ravnodušnim, a na njen Instagram profil stizale su pohvale za izgled.

Međutim, sudeći prema njenim izjavama slično se sprema i u četvrtfinalu. Ali, samo ako 'baćuške' izbace 'vatrene' sa Mundijala i plasiraju se u polufinale.

Jedna ljepotica će sigurno ostati bez gaćica.

Kopirati
Drag cursor here to close