Opustite se...

Zajedno do vrhunca: Ove poze donose najveće zadovoljstvo

To je vjerojatno najintenzivnija Kama Sutra pozicija za stimulaciju G-točke: sigurnosni pojas!
Lifestyle / Seksualnost | 07. 03. 2022. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi putevi vode do orgazma. Za sve koji se vole igrati s vatrom tijekom seksa, pročitajte šosebno vrući vodič: sedam strastvenih, senzualnih i nesputanih položaja.

Možete se senzualno ljubiti, maziti jedno drugo ili se priljubiti jedno uz drugo i intenzivno stimulirati. S ovim vrućim položajima postajete još bliskiji i velika je vjerojatnost da ćete zajedno postići vrhunac…

Vrući položaj br. 1: Božica

On sjedi uspravno s ispruženim nogama i pozdravlja te svojim pohotnim krilom. Udobno se smjesti u njegovo krilo i omotaj noge oko svog ljubavnika. Dok on miluje tvoje grudi, možeš pomicati zdjelicu naprijed-natrag ili je rotirati. Možeš biti sigurna u božanski orgazam, piše 24sata.hr

Vrući položaj br. 2: Ples s kukovima

Lezi na leđa i stisni noge zajedno. Tvoj dragi leži na tebi kao u klasičnom misionarskom položaju. Polako rotiraj kukovima dok on prodire u tebe. Uzmite si vremena i odgađajte orgazam što je duže moguće. Vruće! Vrući savjet: muškarci vole kada vagina čvrsto zatvara penis. Tijekom seksa jednostavno steži mišiće dna zdjelice (one koji se koriste za suzbijanje poriva za mokrenjem) ritmično ili dulje vrijeme.

Vrući položaj br. 3: Vruća kupka

Kišna nedjelja savršen je dan za vruću kupku - naravno za dvoje: klečiš u kadi, pogled ti je usmjeren prema slavini, a on sjedi točno iza tebe. Ugodno topla voda s mjehurićima dopire do tvojih bedara. Zatim mu sjedneš u krilo kako bi mogao duboko prodrijeti u tebe s leđa. Ako postane sklisko, drži se za rub kade. Dodatnu porciju užitka pruža mlaz tuša kojim možeš stimulirati i klitoris. I naravno, njegove ruke neka masiraju tvoje grudi!

Vrući položaj br. 4: Sigurnosni pojas

To je vjerojatno najintenzivnija Kama Sutra pozicija za stimulaciju G-točke: sigurnosni pojas! Ležiš na leđima, povlačiš savijene noge prema prsima i primaš ljubavnika. On može prodrijeti u tebe s užitkom i pogoditi tvoju G-točku. Sigurno će ti biti vruće...

Vrući položaj br. 5: Podizanje stražnjice

Ovaj vrući položaj podsjeća na klasični misionarski položaj. Međutim, tvoj partner ne leži na tebi, nego ostaje na sve četiri iznad tebe. Podižeš donji dio i omotaš noge oko torza svog ljubavnika. Položaj ćeš lakše zadržati, ako ispod trtice staviš jastuk. Dok rotiraš zdjelicu, tvoj ljubavnik može milovati tvoje tijelo, stimulirati ti klitoris i strastveno te ljubiti.

Vrući položaj br. 6: Uspon užitka

Ti staneš ispred svog dragog i pustiš ga da te podigne. Omotaš noge oko njegovog struka. Za veću stabilnost možeš poduprijeti noge na krevetu ili stolu. Ili te strastveno pritisne uza zid. Zatim tvoj partner može prodrijeti duboko u tebe i ljubiti te vruće i duboko u isto vrijeme.

Vrući položaj br. 7: Cvijet lotosa

U ovom strastvenom položaju Kama Sutre, poznatom i kao rascvjetana orhideja, tvoj partner sjedi uspravno prekriženih nogu. Priljubiš se u njegovo krilo i omotaš ruke i noge oko njegovog torza. U ovom položaju možeš se kretati samo polako, ali izmjenjivati vruće poljupce i duboke poglede.

Kopirati
Drag cursor here to close