Savjeti za super seks

Za bolji i jači orgazam napravite ovo

Kokosovo ulje je prirodni lubrikant. Osim toga, može povećati užitak ako ga zagrijete i laganom masažom nanesete na partnerovu kožu.
Lifestyle / Seksualnost | 05. 09. 2022. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad je seks u pitanju, žurbe ne bi trebalo biti. Iako i 'seks na brzaka' može biti odličan, nema ništa bolje od laganog, senzualnog vođenja ljubavi.

U nastavku pročitajte pet odličnih savjeta:

Potražite erogene zone na partneru i poigrajte se njima

Imajte na umu da ono što uzbuđuje vas, možda ne djeluje tako urnebesno na drugu stranu. Istražite partnerovo tijelo i otkrit ćete gdje je najosjetljiviji. To će ujedno biti odlična predigra koja će vas oboje strašno uzbuditi, prenosi 24sata.hr

Posegnite za jastukom i stavite ga na strateško mjesto

Stavite jastuk ispod prsa tijekom seksa u tzv. doggy položaju ili ga stavite ispod guze kada se radi o misionarskoj pozi. Oni koji to prakticiraju tvrde da je užitak puno intenzivniji.

Pomaže i malo kokosovog ulja

Kokosovo ulje je prirodni lubrikant. Osim toga, može povećati užitak ako ga zagrijete i laganom masažom nanesete na partnerovu kožu. Upozorenje: Ne koristite kokosovo ulje kao lubrikant u kombinaciji s kondomom jer će može oslabiti njegovu opnu!

Vodite ljubav po cijeloj kući, a ne samo na krevetu ili kauču

Sama pomisao na to mnoge uzbuđuje, a i nešto novo u seksu je uvijek dobro došlo. Začinit ćete vezu i sitnim igricama, npr. kuhajte posve goli samo sa pregačom oko sebe - partnera će to jako uzbuditi, ali i vas.

Nabavite knjigu Kama Sutra i svaki dan isprobajte novu pozu

Inače, Kama Sutra je drevna indijska knjiga koja je prvotno bila namijenjena muškarcima - savjetovala im je kako da održe brak sretnim. Nastala je između 100. i 400. godine i mnoge je usrećila u krevetu.

Kopirati
Drag cursor here to close