Ručni rad

Vera poziva nogometaše Portugala na seks i masturbiranje

"Od apstinencije ne može doći ništa pozitivno", poručuje Vera Ribeiro, naglašavajući kako samozadovoljavanje igrača može učiniti opuštenijim i mentalno stabilnijim. Slično je pisala i u svojoj knjizi "Priručnik za zavođenje"
Lifestyle / Seksualnost | 11. 06. 2018. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vera Ribeiro nije samo supruga uspješnog nogometaša nego je i seksualna terapeutkinja. U jeku rasprava kakav je režim života najpogodniji za nogometaše koji igraju na Svjetskom prvenstvu, ova stručnjakinja kaže kako nema ništa bolje za opuštanje igrača od samoga seksa.

Vera je supruga portugalskog reprezentativnog vratara Ruija Patricija, a u svojim nastupima ona putem medija širi ideju o potrebi što više seksa na ovom velikom sportskom događaju.

Međutim, za mnoge nogometaše je problem jer s njima neće biti njihove supruge ili djevojke, a ako žele ostati vjerni... kako do seksa?

Vera sugerira izborniku Fernandu Santosu da svoje odabranike šalje masturbirati!? Bolje i to nego biti napet i nezadovoljan, kaže ona.

"Od apstinencije ne može doći ništa pozitivno", poručuje Vera Ribeiro, naglašavajući kako samozadovoljavanje igrača može učiniti opuštenijim i mentalno stabilnijim. Slično je pisala i u svojoj knjizi "Priručnik za zavođenje" pa je očito Vera nepokolebljivi zagovornik seksa - s nekim ili sam sa sobom, ne igra bitnu ulogu.

Za portugalsku televiziju ona je izjavila kako nogometaši prije utakmice ne bi trebali apstinirati od seksa. Ako im bolje polovice nisu u blizini, onda neka priskoče sami sebi u pomoć, kaže Vera.

Iskustvo nekih od najvećih nogometaša idu joj u prilog. Tako je slavni Romario za brazilski list „Lance“ kazao kako nogometašima savjetuje što više seksa za vrijeme Mundijala, ali isto tako i korištenje slobodnih dana kako bi se regenerirali od napornih utakmica. Romario, svjetski prvak iz 1994., kaže kako od seksa nema ništa bolje za opuštanje i oslobađanje od stresa.

Što se tiče Verina supruga, Rui Patricio, inače prvi vratar Portugala, najvjerojatnije neće ostati u Sportingu iz Lisabona, a kao mogući klubovi za njega spominju se engleski Wolverhampton Wanderers i talijanski SSC Napoli.

Kopirati
Drag cursor here to close