Miško mali

Stvari koje smanjuju dužinu i obujam penisa

Stručnjaci kažu kako se penis može smanjiti i kod stresa.
Lifestyle / Seksualnost | 15. 11. 2017. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hladnoća na penis djeluje tako da ga smanjuje, bilo da se radilo o izloženosti hladnoj vodi ili hladnom zraku. Može ga skratiti do 50 posto dok mu se obujam zna smanjiti do 30 postotaka, ovisno koliko je hladno, tvrde urolozi.

U isto vrijeme do promjene dolazi i na testisima koji se povuku prema tijelu pokušavajući sačuvati svoju toplinu.

A, zašto se to događa?

Objašnjenje je vrlo jednostavno - krvne žile u spolovilu se na hladnoći sužavaju i automatski tkivo izgleda manje. Sužavaju se, ne samo u penisu, već i na svim ostalim vanjskim dijelovima tijela. Tako tijelo štiti unutarnje organe uslijed niskih temperatura usmjeravajući krv na njih.

Stručnjaci kažu kako se penis može smanjiti i kod stresa. Ali, nemojte paničariti - kao što se stisnuo, tako će se i raširiti kada se promijene uvjeti koji tako djeluju na njegove krvne žile.

Još neke činjenice o penisu i njegovoj veličini

Pušenje može skratiti penis za centimetar jer smanjuje dotok krvi u njega. Protok krvi je ključan za stvaranje erekcije, a cigarete sužavaju žile i stvaraju probleme s cirkulacijom, a time i s dopremom krvi u penis. U konačnici to može rezultirati manjim spolovilom u erekciji, pišu 24sata.hr.

Bolna, no realna činjenica za muškarce je to da što su stariji i njihov penis postaje sve manji. On normalnu veličinu postiže između 17. i 22. godine, a do kraja života može se smanjiti do tri centimetra. To se događa zbog smanjenog protoka krvi kroz žile.

Ne postoji poveznica po kojoj bi se veličina spolovila mogla procijeniti po visini muškarca ili duljini njegovih stopala.

Neki muškarci imaju relativno kratak penis u opuštenom stanju, ali kod erekcije naraste prilično. S druge strane, postoje muškarci koji se mogu pohvaliti velikim spolovilom dok je opušten, ali nakon erekcije nije impresivno veći kao što bi mnoge žene očekivale.

Samo šest posto muškaraca koristi ekstra velike kondome, tvrde proizvođači.

Većina muškaraca podcjenjuje veličinu vlastitog penisa.

Samo jedan centimetar dugačak je najmanji izmjereni penis, dok je najvećem nevjerojatnih 48 centimetara - vlasnik mu je Roberto Esquivel Cabrera iz Meksika i sigurno mu nije lako hodati s time po svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close