Tko je kriv?

Razlozi zašto momci žele drugu

Mane koje kod njega primijećujete teško ćete promijeniti pa ih naučite prihvatiti, za vaše dobro
Lifestyle / Seksualnost | 11. 06. 2020. u 08:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne kažemo da su žene krive što ih frajeri varaju, ali čini se kako su skloniji varati ako se mi ponašamo na određeni način...

Prigovaranje. Svakoga od nas kao kompletne ličnosti izgrađuju mane i vrline. Kako ne postoji čovjek bez mana, sigurno ih ima i on. No nemojte mu stalno prigovarati zbog svake sitnice i raditi slona iz buhe!

Mane koje kod njega primijećujete teško ćete promijeniti pa ih naučite prihvatiti, za vaše dobro. Budete li sretni zbog njegovih vrlina i to mu otvoreno pokazivali, i on će biti sretan kraj vas.

Ljubomora. Doza ljubomore je poželjna dok god se radi o zdravoj, malenoj dozi ljubomore. No ukoliko ga konstantno ispitujete o svakom njegovom koraku, pozivu, poruci ili izlasku, moglo bi mu prekipjeti.

Vrlo lako bi mogao dobiti ideju da vas doista prevari - na neki bi način bio na dobitku, a i ovako i onako mu ne vjerujete pa zapravo nema što izgubiti!

Nezainteresiranost. Ako u njegovom društvu često pokazujete nezainteresiranost za nešto o čemu govori, on će to itekako primijetiti.

Ne morate cijelo vrijeme gledati u njega bez treptanja i truditi se memorirati svaku njegovu riječ, ali mu dajte do znanja da vam je u njegovom društvu zanimljivo. Nitko ne voli osjećati se kao da razgovara sa zidom!

Nemar. Mnoge se žene u vezi opuste jer razmišljaju na način da sada kada imaju dečka/supruga ne moraju baš uvijek biti sređene kao da idu na neki poseban događaj.

Nemojte misliti da smatramo kako u svakom trenutku života trebate izgledati ultraglamurozno, ali bitno je da ne zaboravite u kakvu se osobu vaš partner zaljubio. Vodite brigu o svome tijelu i higijeni i neka vam svaki dan bude nova prilika da ga još jednom zavedete!

 

Sebičnost. U svim međuljudskim odnosima, pa tako i onim ljubavnim, bitni su razumijevanje, uvažavanje tuđih želja i kompromisi.

Ako ste bezobzirna, sebična i egocentrična osoba koja inzistira da je uvijek sve vama po volji, nemojte se iznenaditi ako i on počne misliti samo na sebe, piše Cosmopolitan.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close