I jako seksi!

Preumorni za seks? U ovom položaju će vam biti ugodno

Pozicija "čarobna gora" obećava opušteno uživanje uz zajamčenu zabavu.
Lifestyle / Seksualnost | 13. 06. 2021. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voliš opušteni, nježni seks? Bilo da se radi o stresu, obiteljskom kaosu ili velikom opterećenju na poslu: nitko se ne mora odreći ugodnog druženja.

Pozicija "čarobna gora" obećava opušteno uživanje uz zajamčenu zabavu.

Ovako funkcionira položaj čarobne gore

Položaj čarobne gore podsjeća na položaj slona: žena opušteno leži na trbuhu i podupire se laktovima. Jednu nogu ostavlja ispruženu, druga je savijena. Sada može malo raširiti noge, a muškarac, za razliku od položaja slona, kleči iza nje (a ne leži). Njegov položaj podsjeća na planinu - a čaroliji ništa ne stoji na putu.

Položaji za umorne duhom i tijelom

Ovi seksualni položaji, koji se posebno preporučuju kad si umorna, na sličan su način opušteni…

Nakon seksa u položaju „doppeldecker“ možeš doista fino zaspati! Žena sjedne na svog partnera, kao u jahećem položaju, ali onda pušta da joj gornji dio tijela padne na njegovo i zatvara noge između njegovih. Vrlo intimno i super opušteno!

U ležećem položaju 69 također je prilično opušteno: lezite na bok okrenuti jedno prema drugome tako da glava bude u razini genitalnog područja drugog, a gornju nogu podignite. Sada se možete ugodno međusobno maziti i zadovoljiti, piše miss7.

Jutro poslije...

A kad se sljedećeg jutra probudite dobro odmorni, možda ćete poželjeti repete... Naime, ni za dobar jutarnji seks ne moraš se previše mučiti. Na primjer, lagani seks pod tušem zasigurno će vas oboje učiniti budnima i živahnima!

Kopirati
Drag cursor here to close